VIDEO: Her bliver partiformand overfaldet med spyt – politiet trækker knipler!

Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, blev igen i går kl. 14.30 i ghettoen Heimdalsvej i Frederikssund overfaldet. Den angiveligt muslimske overfaldsmand spyttede på partilederen og en anden af Stram Kurs’ demonstranter.

Rasmus Paludan rejser land og rige rundt for at hævde dansk ytringsfrihed og bekæmpe islam og kriminelle muslimer. Gårsdagens demonstration havde temaet: “Kom og tegn profeten Muhammad!” og en enkelt demonstrant tegnede ifølge partilederen “en fin tegning af Muhammad og hans 9-årige hustra Aisha”.

Stram Kurs’ demonstration resulterede i, at partilederen blev overfaldet af det han selv kalder “en muslimsk spyttemand”, der prompte blev anholdt for vold. På videoen ses, hvordan han modsatte sig anholdelse. Paludan og Stram Kurs samler i øjeblikket underskrifter for at kunne blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg. 

De etablerede medier, herunder DR, TV2 og dagbladene, har ikke dækket overfaldet på partiets formand. De statsstøttede medier ignorer næsten altid vold begået mod indvandringskritiske politikere.

Lokalavisen Frederikssund skrev følgende om episoden: “Frygten for optøjer blev gjort til skamme, da blot 10 sympatisører deltog i partiet Stram Kurs’ demonstration på Heimdalsvej i dag. Omkring 100 deltog i den fredelige moddemonstration, og du kan læse mere om det på Lokalavisens hjemmeside i morgen eller i den trykte udgave tirsdag.”

Vi lader vores læsere afgøre, hvad de vil mene om Lokalavisen Frederikssunds udlægning af de “fredelige moddemonstrations”..