VIDEO: Her bliver præsidentkandidat stukket med kniv!

ADVARSEL: Ubehagelige bileder!

Den brasilianske præsidentkandidat Jair Bolsonaro er blevet stukket i underlivet under hans kampagne for næste måneds præsidentvalg.
Globo TV viste billeder af Bolsonaro midt i en folkemængde i Juiz de Fora i Minas Gerais-staten, da han blev stukket. Det skriver The Guardian.

“Desværre var det mere alvorligt, end vi havde forventet”, siger Flavio Bolsonaro, kandidatens søn via hans Twitter-konto.

“Perforeringen nåede en del af leveren, lungen og tarmen. Han tabte meget blod, ankom til hospitalet med et tryk på 10/3, næsten dødt … Hans tilstand ser nu ud til at stabilisere sig. Bed, tak! “Tilføjede den yngre Bolsonaro.

Danske medier tavse

Danske medier har været tavse om overfaldet. En mulig forklaring kunne være, at Jair Bolsonaro tilhører den poltiske højrefløj.

I Danmark har partilederen fra Stram Kurs, Rasmus Paludan, været udsat for en stribe voldelige overfald i løbet af sommeren, som danske medier ligeledes – systematisk  – har valgt at ignorere.

Stram Kurs er stærke modstandere af muslimsk indvandring til Danmark, og forsøger at blive opstillingsberretiget til næste folketingsvalg.