Video: Her bombes politi og brandvæsen til råb af “Allahu akbar!”

Politi og brandvæsen mødte heftig modstand i dansk provinsby.

Det gik heftigt for sig, da politi og brandvæsen rykkede ind i den indvandrerdominerede bydel Ladegårdsparken i Holbæk på Sjælland.

Det fremgår af en video, offentliggjort på nettet. På videoen ses raketter og bomberør afskudt i meget lav højde blandt biler og mennesker. Det religiøse kampråb “Allahu akbar”, der betyder Allah er større, høres også.

No go-zone

Noget tyder på, at nogle af områdets lokale har ganske lidt respekt for både brandvæsen og politi. En to timer lang livsfarlig leg med fyrværkeri resulterede i flere ildspåsættelser i området. Men hver gang brandvæsnet forsøgte at rykke ind og slukke brandene, blev de beskudt med fyrværkeri, fortæller TV2 Øst.

Området var i den pågældende periode reelt en no-go-zone for brandvæsenet, der måtte eskorteres af politiet for at kunne udføre sit arbejde. Men også politiet blev mål i Holbæk-ghettoen:

“Vi har været derude adskillige gange for at assistere og sikre redningspersonale, så de har kunnet komme til at slukke brande. Vi har blandt andet registreret, at der blev skudt mod en indsatsleder’s bil”, fortæller politiets vagtchef Thomas Hartmann ifølge TV2 Øst.

Ladegårdsparken i Holbæk er ikke på regeringens ghettoliste.

Video: Lokale i det indvandrerdominerede område Ladegårdsparken i Holbæk bomber løs blandt mennesker og biler. Omkring sekund 35 ses en politibil rykke langsomt frem, mens den beskydes med voldsomt fyrværkeri til råb af “Allahu akbar”, et slags krigsråb, der typisk bruges af radikale islamister: