VIDEO: Her bringer Ekstra Bladet Fake News og lyver om dansk partileder

Der er meget få grænser for den manipulation, som danske medier er villige til at bruge over for partier, der ønsker et stop for den muslimske indvandring til Danmark.

Et ekstremt eksempel finder man i dagens udgave af Ekstra Bladet, som handler om partiet Stram Kurs, og dets leder, advokat Rasmus Paludan (L).

Artiklen bringes under overskriften “Jeg er general i krigen for et race-rent Danmark“.  Men Rasmus Paludan har efter eget udsagn aldrig nævnt noget om et “racerent Danmark”.

Til 24NYT siger Rasmus Paludan; “Intet kunne ligge mig mere fjernt end at tale om et “race-rent Danmark”. Jeg er bedøvende ligeglad med folks såkaldte “race”. Journalisten har opdigtet dette, og det er ubegribeligt, at man skal finde sig i så nederdrægtige angreb fra pressen i Danmark, der åbenbart ser det som sin opgave at lukke munden på politikere, som journalisterne ikke er enig med.”

“I øvrigt”, tilføjer Rasmus Paludan, “kan man slet ikke blive medlem af vores parti, hvis man har eller har haft den slags racistiske eller nazistiske holdninger – det står klokkeklart i vores vedtægter”.

Dokumentation: Ekstra Bladet. 02.09.2018. (Redigeret!)

 

Ekstra Bladet lyver

Helt perfidt bliver det med billedet af partilederen, som Ekstra Bladet har givet teksten: “Den politiske leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, mødte under en demonstration mod muslimer og indvandrere sidste søndags Heimdalsvejs beboere med denne hilsen…”

Læserne får naturligvis det indtryk, at der er tale om en form for nazi-hilsen.

LÆS OGSÅ:  (Debat) Rasmus Paludan: Mange indvandrere føler sig fanget i Danmark og vil være lykkeligere i deres families hjemlande

Men 24NYT kan dokumentere, at Ekstra Bladet lyver.

På videoen nedenfor, kan du se den omtalte situation optaget fra en anden vinkel. Der er på ingen måde tale om en “hilsen”, da Paludan løfter sin højre hånd.

Derimod sker det, da partilederen siger ordene  “højt udviklede”, som del i en sætning, hvor han henviser til Danmark.

Der finder altså på intet tidspunkt en “hilsen” sted, som Ekstra Bladet skriver.

Hvis du også er træt af den manipulerende danske presse, så kan du støtte 24NYTs journalistik med 1,- om dagen ved at klikke her.

OBS: Videoen er blevet fjernet af Youtube!