VIDEO: Hundredevis af indvandrere går voldsamok på politiker

Det er ikke kun i Danmark, at politikere fører valgkamp med livet som indsats. Den engelske frihedskæmper, Tommy Robinson, er nu politisk kandidat, og det betyder, at muslimer i store tal forsøger at slå ham ihjel.

Forleden forsøgte Robinson at gennemføre et valgmøde på et sted, som  med vilje var valgt, fordi det ligger langt fra indvandrertætte områder.

Det forhindrede dog ikke hundredevis af muslimer i at arrangere et masseangreb på politikeren og hans tilhængere.

Det engelske politi eskorterede endda de voldelige bøller helt frem til valgmødet, hvorefter byger af sten og andre objekter regnede ned over både politi og Robinson-tilhængere. Flere børn måtte flygte i en bil, fordi situationen var så farligt, at deres sikkerhed var truet.

Danske medier har ikke bragt denne historie. DR og andre medier har i stedet brugt meget spalteplads på at føre personlig hetz mod Rasmus Paludan, partileder for Stram Kurs, der ligesom Tommy Robinson kæmper for, at minimere islams indflydelse i henholdsvis Danmark og England.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.