VIDEO: “Jøder er farligere end Corona, AIDS og Kolera”, siger imam – “Jihad renser kroppen”.

Jordansk islamisk lærd Ahmad Al-Shahrouri: “Jøderne er mere farlige end Coronavirus, AIDS og kolera; Jihad renser vores kroppe og sjæle og kan redde mennesker fra disse sygdomme.”

Den jordanske islamiske lærde, Ahmad Al-Shahrouri, sagde d 8. marts i en episode af sit show på Yarmouk TV – en jordansk tv-kanal tilknyttet Det muslimske broderskab – at jøderne er farligere end coronavirus, AIDS, kolera og enhver sygdom i verden. Han sagde også, at man for at blive frelst fra disse sygdomme skal huske Al-Aqsa-moskeen og Jihad, som han forklarede er et middel til renselse af ens sjæl og krop. Sheikh Al-Shahrouri tilføjede, at det at redde fra coronavirus ter en mulighed for at befri Al-Aqsa-moskeen. Al-Shahrouri er professor i shari’a ved Al-Zaytoonah University of Jordan og fungerer som imamen for universitetets moske. Det oplyser MEMRI TV.

Ahmad Al-Shahrouri sagde: “Brødre, vi taler om epidemier og sygdomme, der rammer kroppen, men hvad med epidemier, der rammer sjælen og sindet? En epidemi, der rammer sindet … Lad mig stille dig et spørgsmål: Er det okay for os at tale om coronavirus, fordi det er ‘hot news’ og glemme jøderne, som er mere farlige end AIDS, coronavirus, kolera og alle verdens sygdomme?”

[…]

“Hvis I vil blive frelst fra disse dødbringende sygdomme, skal vi alle huske Jihad. Jihad er et middel til renselse. Vi bør alle huske Al-Aqsa-moskeen. Hvis vi knytter vores sjæle til Al-Aqsa, vil de blive renset. Vores organer vil blive renset. Enhver, der husker Al-Aqsa, elsker livet. Han er frelst fra Corona-virus, men ikke med henblik på at blive gift, bygge eller studere – snarere bliver han frelst, så han kan få æren af ​​at befri Al -Aqsa-moske. “

LÆS OGSÅ:  Støjberg genopliver Muhammed-tegning – bringer muslimers pis i kog

Se videoen herunder, og skriv gerne din mening om imamens udtalelser i kommentarfeltet nederst.