VIDEO: ”Må Allah lade os alle komme i Paradiset gennem Jihads porte”

Mens næsten samtlige danske politikere taler om, at vold og terror intet har med islam at gøre, og mens danske medier har travlt med at tegne et skønmaleri af islam, så er ledende muslimer verden over langt mere klare i spyttet.

På 24NYT er vi ikke bange for at vise læserne, hvad der foregår af uhyrligheder i islams navn over hele verden. Vi er heller ikke bange for at vise, at muslimske lærde intet problem har med at prædike opfordringer til til vold og jihad.

Når de daglige volds- og terrorhandlingerne finder sted og tusinder mister livet i såkaldt “jihad”, så er det bestemt ikke en konsekvens af, at nogen har misforstået islam. Tværtimod.

I Paradis gennem Jihads porte

For godt en måned siden kunne muslimer i USA således høre den shiitiske imam, Dr. Sulayman Ali Hassan, prædike i Shahe Najaf Islamic Center in Alexandria, Virginia, som er en forstad til Washinton D.C.

Her sagde Dr. Hassan bl.a.: “Må Allah lade os alle komme i Paradiset gennem Jihads porte”

Imamen understregede også vigtigheden af at forberede sig på alle typer af kampe for at forsvare muslimers ære.

Dr. Sulayman Ali Hassan sagde i den forbindelse: “Islam har understreget, at vi alle skal være mujahideen. Når tiden kræver en type offer, skal vi være klar til den slags ofre. Hvis islam er under angreb, så bør vi sikre, at alle forbereder os og gør os klar til at kunne forsvare islam på den måde, det bliver angrebet på.

Hvis der er et fysisk angreb, skal vi alle være klar med kamptræning og selvforsvarstræning, så vi kan stå op for vores rettigheder og vores ære. Hvis det er et intellektuelt angreb, så bør vi alle være bevæbnet med intellektuelle og ræsonnerende våben.”

Endnu en gang kan man således undre sig over, at danske politikere så hårdnakket afviser, at islam har indbygget et meget voldeligt element i sit DNA.

LÆS OGSÅ:  BREAKING: Politiet frigiver video af gerningsmand til drab

….

Hvad mener du? Er islam “Fredens religion”, eller er islam roden til den terror, vi oplever verden over begået af muslimer, som målrettet går efter at ramme ikke-muslimer? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)