VIDEO: Nye Borgerlige vil have folkeafstemning

“Når politikerne går imod folkets vilje, så kan man regne med Nye Borgerlige. Regeringen, radikale og venstrefløjen vil bruge 300 mio. på øgede offentlige ydelser, som hovedsageligt går til udlændinge.

Det er en udlændingelempelse stik imod hvad befolkningen gav mandat til, og derfor vil Nye Borgerlige høre befolkningen via folkeafstemning. Vi forventer at alle partier og politikere fra Venstre, Konservative, DF og LA selvfølgelig skriver under, så vi når de 60 mandater, som er nødvendig. De har nemlig lige sagt at de ikke kan støtte forslaget, som de mener vil skade Danmark.

Det er NU borgerne finder ud af hvilke politikere der reelt kæmper for Danmark, og hvem…der blot har brugt de retoriske floskler om at passe på Danmark, for at få en taburet i folketinget.”

Sådan skriver Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen i et opslag på Facebook. Se videoen, hvor Boje Mathiesen går på talerstolen og truer med folkeafstemning

Hvad mener du? Bør befolkningen spørges ved folkeafstemning, inden man fortsætter lempelsen af udlændingepolitiken? Skriv din mening i kommentarfeltet under videoen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)