Visitationszoner i Københavns Politikreds forlænges

De nuværende visitationszoner på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og i Husum bliver forlænget indtil fredag den 29. maj 2020 kl. 18.

Det er fortsat vurderingen, at der er en eksisterende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i København, og at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er brugt våben.

 

Derfor har politidirektøren i København i dag, fredag den 15. maj 2020, besluttet at forlænge de fire visitationszoner, der er etableret i Københavns Politikreds.

 

Tre af visitationszonerne blev oprettet den 4. april på henholdsvis Frederiksberg, Nørrebro og i Husum. Den 8. april blev visitationszonen i Husum udvidet, og yderligere en zone blev etableret på Amager.

Dermed omfatter visitationszonerne følgende geografisk afgrænsede områder:

Zone 1

Vestvolden – Frederikssundsvej – Kagså – banelegemet – Islevhusvej – Stenløsevej – Veksøvej – Husumvej – Kildebrøndevej – Åkandevej – Vestvolden.

 

Visitationszone1

 

Zone 2

Metrolinjen – Dalgas Boulevard – Peter Bangsvej – Nordre Fasanvej:

 

Visitationszone2

 

Zone 3

Jagtvej – Fensmarkgade – Guldbergsgade – Fælledvej – Sankt Hans Gade – Sortedam Dossering – Peblinge Dossering – Baggesensgade – Wesselsgade – Korsgade – Thorupsgade – Ewaldsgade – Åboulevarden – Ågade – Jagtvej:

 

Visitationszone3

 

Zone 4

Amagerbrogade – Øresundsvej – Amager Strandvej – Prags Boulevard – Uplandsgade – Vermlandsgade – Amagerbrogade:

 

Visitationszone4

Formålet med visitationszonerne er at skabe tryghed for borgerne i områderne ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

LÆS OGSÅ:  Efter skyderier: Nu indføres visitationszoner i Rødovre og Albertslund