14-årig pige voldtaget af mellemøstlig indvandrer

Anmeldelse om voldtægt – Ny Østergade, Roskilde

I natKl. 02.27 anmeldte en mand, at han på vej hjem fra byen var blevet opsøgt af en grædende, 14-årig pige fra Haslev, der oplyste, at hun var blevet voldtaget på en p-plads på Ny Østergade.

Hun havde på et diskotek mødt en mistænkt, som hun var fulgtes med til p-pladsen, hvor han gennemførte fuldbyrdet voldtægt mod hende. Politiet sørgede for, at offerets forældre blev underrettet om sagen, og at hun efterfølgende blev undersøgt på Center for Voldtægtsofre i København.

Den mistænkte i sagen beskrev hun som:

 

Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Hårlængde: Kronraget, Yderligere kendetegn: Mørkt kort fuldskæg, røg Prince Light., Talte: Dansk med accent, Iført: Mørke bukser, mørk t-shirt. De sociale myndigheder blev også underrettet om sagen, hvor offeret senere skal videoafhøres for at få klarlagt detaljerne i sagen.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på p-pladsen i tiden kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.