1813. Regionsformand går i flyverskjul


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er ikke i orden, at Region Hovedstadens socialdemokratiske formand, Lars Gaardhøj, er gået i flyverskjul, tilsyneladende af frygt for at blive konfronteret med sine tidligere løfter om akuttelefonen 1813 i jule- og nytårsdagene. Mange års skandaløse lange telefon-ventetider, fik for et år siden Lars Gaardhøj til på TV-2 Kosmopol, til at sige, at det fremover bliver bedre og at man har nogle tryllerier oppe i ærmet, så det kan blive væsentligt bedre. Desværre er tryllestaven ikke blevet brugt i forbindelse med de kommende jule- og nytårsdage. Det er igen et alvorligt svigt af Region Hovedstadens borgere, som nu kommer til at vente halve og hele timer for at komme igennem til 1813, fordi også dette års jule-vagtplaner er helt utilstrækkelige. Det er derfor flyverskjul af værste klasse, når Lars Gaardhøj gemmer sig væk og ikke vil i TV-2, for at stå til ansvar, for sine tidligere løfter og udtalelser.
Dansk Folkeparti og Det konservative Folkeparti, har som de eneste partier i Sundhedsudvalget,  sagt nej til den plan, som nu igen vil bringe kaos og lange ventetider i 1813. Værst bliver det antagelig den 25 og 31. december. Jeg vil derfor kraftigt anbefale, at borgere som vurderer situationen for alvorlig, ikke spiller tid i timevis for at komme igennem til 1813, i stedet for ringer til alarmcentralen 112, som i givet fald, omgående kan sende en ambulance.
Ingen af de mange dygtige sundhedsmedarbejdere går i flyverskjul. Tværtimod. De gør som altid, deres arbejde samvittighedsfuldt. Svigtet er hos Region Hovedstaden, som er bedre til at klippe snore ved nye jernbanestationer og nyindviede hospitalsafdelinger. Det er mit ønske, at prioriteringen af 1813 fremover må komme op på samme niveau, som de mange kønsløse klippen-snore-arrangementer med portvin og kransekage.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)