29.000 streamede ‘Højskolesangbogen’ under forårets nedlukning – nu får forestillingen repremiere på KGL Xtra

”Det Kongelige Teater er stolte af, at det igen er muligt at streame Højskolesangbogen på KGL Xtra. Forestillingen er fortsat yderst relevant, fordi det er en fortælling om at søge fællesskabet i svære tider og om alt det, der binder os sammen uanset, hvor vi er, og hvem vi er,” udtaler skuespilchef Morten Kirkskov.

Højskolesangbogen er en forestilling om danskhed og om alt det, der binder os sammen. Historien, der fletter nye fortolkninger af Højskolesangbogens elskede sange sammen, handler om en epidemi, der rammer verden og vender op og ned på det Danmark, vi kender.
Befolkningen finder trøst i musikken, der danner rammen om et sammenhold, hvori et nyt slags Danmark skabes i resterne af det gamle.

Højskolesangbogen havde onlinepremiere på KGL Xtra, da Danmark lukkede ned i foråret. Forestillingen var en stor publikumssucces og blev streamet 29.000 gange.

Også kronprinsparret tog imod tilbuddet om at streame forestillingen hjemmefra, og de opfordrede deres følgere på sociale medier til at gøre dem selskab og dele teateroplevelsen med dem fra deres respektive stuer, og næsten 4000 gjorde dem selskab i teatret online.

Højskolesangbogen kan streames gratis på KGL Xtra fra søndag 20. december kl. 10

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)