30-årig kvinde varetægtsfængslet

Brand i lejlighed – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

En 30-årig kvinde fra Holbæk blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk onsdag kl. 17.00, efter at hun var blevet anholdt onsdag morgen i forbindelse med en brand i en lejlighed i en beboelsesejendom på Valdemar Sejrsvej, Holbæk.

Ved grundlovsforhøret blev hun sigtet for forsøg på manddrab over for en 32-årig mandlig bekendt, som brandvæsnets røgdykkere reddede ud af den brændende lejlighed, efter andre beboere i beboelsesejendommen havde slået alarm på grund af røgudviklingen fra branden.

Endvidere blev kvinden også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om forsætlig ildspåsættelse i lejligheden i en beboelsesejendom, så de øvrige beboere kunne blive udsat for overhængende fare.

Grundlovsforhøret endte med, at den 30-årige kvinde blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 1. november 2022, selv om kvinden nægtede sig skyldig i sigtelserne. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om sagen, der fortsat efterforskes.

Den 32-årige mand er fortsat indlagt i kritisk tilstand på et sygehus til behandling for sine skader som følge af branden.