31-årig dræbt af skud – politiet bekræfter, at der tale om tidligere bandemedlem.

Den 31-årige mand, der i aftes blev ramt af skud, er netop afgået ved døden. De pårørende er underrettet, og politiet kan bekræfte, at afdøde er identisk med den i medierne omtalte Nedim Yasar.

Mandag aften kl. 19.38 fik Københavns Politi anmeldelse om skyderi ud for Hejrevej 42, 2400 København NV. Den forurettede blev herefter bragt til hospitalet i kritisk tilstand.

Det er politiets foreløbige vurdering, at der blev afgivet mindst to skud af en person, der forlod gerningsstedet til fods. Gerningsmanden, som var iklædt mørkt tøj, kom til gerningsstedet fra Glentevej og forsvandt efterfølgende i samme retning.

Politiet søger vidner, der måtte kunne bidrage med oplysninger i anledning af sagen.

Den 31-årige er kendt af politiet som tidligere bandemedlem og har tidligere været del af et bandeexitprogram. I august 2017 rettede han henvendelse til det lokale politi og oplyste, at han havde været forsøgt overfaldet. Dette førte til, at han fik en alarmtelefon. Denne havde han ikke med i forbindelse med skudattentatet.

Han har ikke siden oplyst politiet om nye trusler. Københavns Politi er derfor særligt interesseret i at tale med personer, som har kendskab til nye trusler.