37 timers aktivering afsløret som varm luft

S-regeringens krav til muslimske indvandrere om 37 timers aktivering for at modtage ydelser var et bærende element i Socialdemokratiets udspil i februar 2018. Kravet lød: praktik, nyttejob eller kurser på fuld tid, ellers ryger ydelsen – eller en del af den, skriver Berlingske.

”Et krav til ikke-vestlige indvandrere om aktivering i 37 timer ugentligt til de 90.000 indvandrere på offentlig forsørgelse vil blot berøre knap hver fjerde ikkevestlig indvandrer, der lever af offentlig forsørgelse, konkluderer en ny analyse fra Dansk Erhverv (DE).

51.000 af de 90.000 indvandrere på offentlig forsørgelse er i dag placeret på ydelser, hvor der ikke kan stilles krav om aktivering i 37 timer. 17.000 kan ikke aktiveres på grund af helbredsmæssige, personlige eller sociale udfordringer. Det efterlader kun 22.000 indvandrere, som kan aktiveres”.

24NYT: Selv om 22.000 indvandrere kan aktiveres, skal man ikke regne med, at politikerne vil bruge tvang og forskelsbehandling over for muslimerne. Det feminine og berøringsangste danske DNA er ganske enkelt ikke gearet til at gøre det, som for alvor batter noget i forhold til ledige muslimer: svinge pisken og smække kasserne i. Læs mere her.