43-årig fik straksdom efter større narkofund i lejlighed

Anholdt i går, dømt i dag. En 43-årig mand fra Viby blev i dag af Retten i Aarhus idømt en straksdom på halvandet års ubetinget fængsel.

Sagen begyndte i går kl. 13.59, hvor Østjyllands Politi blev opmærksom på, at der stod en stjålet el-cykel uden for en adresse i Viby, og at en beboer i opgangen var blevet set trække rundt med den. Det fik Østjyllands Politi til at opsøge manden på hans adresse. Her fandt de ikke alene el-cyklen, som den 43-årige beboer blev sigtet for at stjæle. Bag ved dén stod også en knallert, som viste sig at være meldt stjålet.

Men hvad der begyndte med en stjålet el-cykel og fundet af en stjålet knallert endte med et større narkofund, som den 43-årige nu er fængslet for.

Den 43-årige lukkede selv op til lejligheden i Viby, da Østjyllands Politi bankede på. Han blev fundet i besiddelse af fem bøtter med 670 gram amfetamin, en pose med 136 gram hash, en plade hash på 62 gram, et større antal pølsemandsposer, nogle ulovlige dopingmidler, to digitalvægte, en røggranat, en ulovlig nytårsraket og noget sort krudt.

På baggrund af fundene blev den 43-årige anholdt i går og sigtet for i alt fem forhold: for besiddelse af narko med henblik på overdragelse, brugstyveri af en el-cykel, brugstyveri af en knallert, overtrædelse af fyrværkeriloven og for overtrædelse af forbud mod visse dopingmidler.

LÆS OGSÅ:  Arabiske mænd truer og røver teenage-drenge | Hjælp politiet

Og det fik så retten i dag til at give den 43-årige en straksdom på halvandet års fængslet, primært på baggrund af det første forhold om besiddelse af narko, som han erkendte. Den 43-årige blev kørt til afsoning umiddelbart efter grundlovsforhøret. Han ankede ikke dommen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)