Berlingske fortier muslimske gerningsmænds etnicitet

Skolepiger helt ned til 6. klasse, der antastes og berøres af halvvoksne mænd. Som får tilbudt penge, hvis de smider tøjet. Og som i grelle tilfælde bliver holdt fast og skal vriste sig fri for at slippe væk. Det er et spørgsmål om tid, før der sker en voldtægt.

Sådan lyder en opsigtsvækkende advarsel fra ledelsen og lærerne på Fløng Skole på den københavnske vestegn til skoleelevernes forældre ifølge Berlingske. Advarslen er sendt via kommunikationsplatformen Aula, som plejer at være et sted, hvor man læser om lektier og legeaftaler og ikke om voldtægtstrusler.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), der havde fået beskeden tilsendt af en forælder, kalder indholdet ”komplet vanvittigt, rystende, skræmmende og totalt uacceptabelt”.

24NYT: I deres nyhedsformidling bliver de politisk korrekte medier, herunder Berlingske, ved med at fortie og hemmeligholde muslimske gerningsmænds etnicitet og andre oplysninger, der måtte stille muslimerne i dårligt lys.

I journalist Michael Lunds artikel om halvvoksne mænd, der antaster og befamler skolepiger, er der derfor ikke et eneste ord om gerningsmændenes etnicitet, selv om ingen kan være i tvivl om, at der er tale om ”halvvoksne muslimske mænd”.

Der er i artiklen flere indicier, der peger på muslimer. Det er ikke druk, men ”truende adfærd i form af voldtægtskultur”, står det i brevet fra forældrene. Voldtægtskultur er som bekendt kendetegnende for muslimsk kultur, ikke dansk. Og beskeden bliver sendt til udlændinge- og integrationsministeren, ikke til andre ministre.

Man kan lyve ved direkte at lyve, men man kan også lyve ved ikke at fortælle hele sandheden. Det er præcist det, Berlingske gør, når avisen hemmeligholder gerningsmændenes etnicitet. Det er en kraftig undervurdering af læsernes intelligens, og sandheden kommer jo alligevel frem før eller senere.

Alle selvstændigt tænkende mennesker i dette land kan roligt gå ud fra, at taler vi bilafbrændinger, gruppevoldtægter, truende adfærd, befamling af skolepiger o. lign., er gerningsmændene muslimer fra Mellemøsten eller Afrika – indtil det modsatte er bevist.