Bil kører ind i menneskemængde – lille barn blandt de hårdt sårede

Foto: Screenshot fra FOXNEWS

En bil er i høj fart kørt ind i en menneskemængde i den australske by, Melbourne.

Ifølge australsk politi, så er der ikke tale om et uheld men derimod en bevidst handling. Politiet oplyser, at de endnu ikke kender motivet for angrebet. To mænd er anholdt.

“14 mennesker er kommet til skade, heraf er de syv i kritisk tilstand. Blandt de tilskadekomne er et lille barn, der har fået skader i hovedet og er en af dem, der er i kritisk tilstand.” Det skriver TV2.

Denne type angreb, hvor et køretøj i høj fart bliver kørt ind i en gruppe af forsvarsløse mennesker, er de seneste år blevet benyttet i en lang række af muslimske terrorangreb.

Især Israel har været ramt af denne form for terror, når palæstinensere er kørt ind i grupper af jøder. Også Sverige, Tyskland, Frankrig og andre lande er blevet ramt med utallige tabte menneskeliv som følge.

I Danmark har myndighederne mange steder opstillet klodser af beton, for at forhindre evt. lignende angreb. Disse klodser er af flere debatører og politikere blevet døbt “koran-klodser”, pga. sammenhængen mellem Islam og den terrorisme som Vesten lider under.

Eksperter har dog advaret mod, at sikringen i Danmark er så elendig, at den i mange tilfælde slet ikke vil have nogen effekt. Læs mere om den sag her.