Dyreværnet vil hjælpe hundene dér, hvor de er: Tilbyder hjemmebesøg med gode råd, træningstips og fodervejledning

Hos Dyreværnet ved man, at mange haler kunne logre endnu mere, hvis blot ejeren fik opdateret sin viden indenfor både træning, sundhed eller pleje af deres bedste ven. Det kan også være, at den elskede snude trænger til et negleklip eller blot at få lidt ekstra motion for, at hundelivet bliver levet til fulde. Derfor efterlyser Dyreværnet nu hundeejere, der vil være en del af forsøget.

– Et af de vigtigste formål med Dyreværnet er at sikre, at alle dyr har det godt i deres eget hjem. Vi ved dog, at mange ældre, udsatte eller økonomisk dårligt stillede borgere ikke har mulighed for at få hjælp til deres hund, hvis der opstår udfordringer. Det er denne målgruppe, vi gerne vil tilbyde vores hjælp via hjemmebesøg, siger Nina Amdi, der er hundeadfærdsbehandler og veterinærsygeplejerske hos Dyreværnet.

LÆS OGSÅ:  Hund bed forbipasserende

Da Dyreværnet ikke har et validt erfaringsgrundlag for at hjælpe hunde i deres eget hjem, begynder projektet på forsøgsbasis på Lolland og Falster.

– Vores mobile nonprofit dyreklinikker har haft mange besøgende, når de har besøgt både Lolland og Falster. Derfor ved vi, at der er et stort behov for hjælp til dyrene i den del af Danmark. Så nu starter vi forsøget op over en tremåneders periode og viser det sig, at det er en succes, håber vi på, at vi kan fortsætte tiltaget, smiler Nina.