Efterlyst gerningsmand har meldt sig selv

Østjyllands Politi efterlyste i sidste uge gerningsmanden til en voldsepisode i Randers i maj måned – se nedenstående.

Politiet har modtaget flere henvendelser på baggrund af efterlysningen, og i dag, mandag, henvendte de 40-årige gerningsmand sig så selv til politiet, efter nogle bekendte havde gjort ham opmærksom på efterlysningen. Han er nu sigtet for vold efter straffelovens § 244.

Østjyllands Politi vil gerne takke offentligheden for hjælp i sagen og vil samtidig bede de medier, der har bragt billeder og video af gerningsmanden, om at fjerne dem igen, da han nu er identificeret.

Uddrag af sagen – udsendt den 6. oktober:

Efterlysning af gerningsmand til voldssag

Østjyllands Politi efterlyser gerningsmanden til en voldssag fra Randers den 19. maj i år.

Her var en nu 68-årig mand inde og handle i Fakta på Dytmærsken. Da han kom op til kassen og begyndte at lægge sine varer på båndet, spurgte manden foran ham, om han ikke ville træde et skridt tilbage. Da den 68-årige er dårligt gående, spurgte han manden, om han ikke selv ville rykke et skridt frem. Det fik manden til at vende sig mod den 68-årige og skubbe ham så hårdt i brystet, at han væltede bagover og slog venstre side af kroppen og hovedet i gulvet. Manden forlod herefter stedet.

Den 68-årige blev kørt på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han havde brækket sin skulder, og han var efterfølgende ikke i stand til at tage vare på sig selv og tilbragte syv uger på et plejecenter. Det er også årsagen til, at der er gået så lang tid, før han har anmeldt episoden det til politiet.

– Der er tale om et meget groft og helt umotiveret overfald, og vi håber, på trods af at der er gået langt tid, at offentligheden kan hjælpe os med at få identificeret gerningsmanden, siger fg. politikommissær Lau Birk Kristensen.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb