En ny GINeration er blevet født

Copenhagen OriGINal Gin fra Frost Spirits er en ny serie af gindråber, som er produceret i Danmark af de bedste råvarer og efter Frost-familiens egne recepter.

Den nye ginserie fra Frost Spirits har fået en forrygende start, efter der i medio maj blev lanceret fem forskellige ginvarianter – Herbs, Orange, Lemon, Pink Grape og Rhubarb – og det forlyder, at de har flere varianter under udvikling.

Et resultat i top
Rygter om salg af nye danske ginvarianter har taget fart efter arrangementer med ginsmagning, hvor man kan smage de forskellige varianter med hver deres garniture – fælles for dem er, at de alle fungerer med en klassisk tonic med citrusnoter.
Der er ikke noget hokus pokus med de her ginner, udtaler Lars Frost sig og fortsætter: Vi har udviklet fem recepter, som vi har fået eksterne leverandører til at producere. Et samarbejde der tog over 12 måneder for
at nå til de ønskede resultater.

Nyd en gin & tonic i det danske sommervejr
Bliv hjemme og nyd den danske sommer med en forfriskende gin og tonic på terrassen eller i sommerhuset, og garnér din drink med friske, danske krydderurter fra urtehaven. Find inspiration til opskrifter og læs om de forskellige ginvarianter på Frost Spirits’ hjemmeside: www.frostspirits.dk.

Smagekassen
Hvis man er i tvivl om, hvilken/hvilke ginvarianter man skal vælge, kan man bestille en smagekasse med 5 flasker à 70 cl og dermed finde sin egen personlige favorit. Med smagekassen følger opskrifter, forklæde, videoer og quiz.

Copenhagen OriGINal Gin fås over hele landet
Hvis man vil have fingrene i de lækre nye gindråber, kan man henvende sig hos sin lokale vinhandler, og bede om at få Copenhagen OriGINal Gin fra Frost Spirits bestilt hjem – flere vinhandlere landet over har den dog allerede på hylderne.