Er SVM-regeringen bestukket?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Overskriften er fremsat provokatorisk, men kun de tre regeringsledere, hvem Venstres så end er, kan reelt besvare spørgsmålet. Når jeg skriver bestukket og dermed fremsætter en ærekrænkende sigtelse i injurielovgivningens forstand, bemærk, da venligst spørgsmålstegnet. De må selv svare for sig.

Min tanke går naturligvis på den kommende koranlovgivning og ønsket om at lade væsentlige religiøse skrifter fritage for at blive udskammet eller udsat for afbrænding i det offentlige rum.

Enhver med blot basal statsretlig juridisk viden er klar over, at den kommende fremsættelse af lovforslaget vil betyde, at SVM- regeringen lægger navn og gavn til den største enkelt indskrænkning i danskernes frihedsrettigheder siden tyskerne rykkede ind på Dagmarhus under besættelsen.

Dermed er sammenligningen med en besættelsesmagt relevant. Løkke, Frederiksen og den vælgerbedrager som Venstre nu måtte finde frem til at lede et parti i frit fald, den trio er godt i gang med at indføje Sharia-lovgivning som værende legitim og bedre og højere stillet end grundlovens bestemmelse om ytringsfrihed.

Her hjemme begynder hønsene at gå i laksko i bedste Holberg stil, når nulbonner som regeringslederne assisteret af en ikke jurist-uddannet justitsminister Peter Hummelgaard, svinger taktstokken. Hvilken sidstnævnte fremstår mere som en politisk konfirmand end en, der har sværvægten til at overleve i ministeriets høje haller.

Regeringsledelsen ved udmærket, at islamisterne ikke helmer, før vi alle sammen ligger med bagdelen i vejret i Vesteuropa. Alle de, for 75% tåbelige mainstream vælgeres vedkommende, der fortsat tror på, at landsforrædertypen som Løkke er i politik for alles bedste, og ikke for at rage til sig med fleste mulige ben og goder, hvor naive og uvidende har I lov til at være?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Tidens spinkle demokratiske fernis

I ødelægger fremtiden og nutiden for alle. Tak for ingenting. Tumper og uansvarlige er, hvad I er. Følgagtige i forhold til venstreorienterede, politisk-aktivistiske DR folk, hvad enten de hedder det ene eller det andet, er hvad I er. Der lugter af en muggen Das Kapital, hver gang et velklædt jakke- eller kjolesæt toner frem på TV-Avisen. Indse det. Det er fandeme uhyggeligt du.

Det er dig derude, du der, der tror på både Løkkes og Frederiksens troværdighed og uselviskhed jeg taler til. Dig, der gang på gang på gang, sætter kikkerten for det blinde øje og vælger på allernederste hylde i forhold til hvem, der skal overlades nøgler til stats- og øvrige ministerier. Det er dig, der er uhyggelig du!

Løkke er gang på gang afsløret i at modtage benefits fra enten sit gamle parti, det være sig i form af bl.a. tøj til hans lavmålte krop og hans vennekreds i form af kvotefiskere og andet godtfolk, og forbindelser til boligmatadorer er også kendt. Løkkes slesken og tesken i korridorer med stenrige, arabiske regeringsrepræsentanter er afdækket. Hans eftermæle hører hjemme i småt brandbart på containerpladsen.

Manden er til falds, hvor der er en lukrativ vej for ham selv. Hofsnog og gøgler er hvad han er. Hans underskrift på Marrakech-aftalen må han selv svare på, hvorfra inspiration og tryk på hans lavmålte samvittighed kom fra, da han satte underskriften med sine tykke pølsefingre.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Socialdemokratisk dobbeltspil om fødsler i Region Hovedstaden

Som i alt andet i verdenshistorien, følg pengesporet. Også i forhold til åndelige letvægtspolitikere som Lars Løkke Rasmussen. Eller er det den misforståede prestige i at kunne gungre på parketgulve i fremmede regeringspalæer? Spørg ham!

Mette Frederiksens evne til ansvarsforflygtigelse er kendt i forhold til den hidtil dyreste grundlovsstridige lovovertrædelse i form af minkskandalen, så hendes forhold til både sandhed og regelret optræden er relativt hurtigt afdækket. Det har hun selv sørget for.

Jeg nægter at tro på, at koranloven blot er sådan en tilfældig eftergivende holdning a la Chamberlain anno 1938 efter forhandlingerne med hr. Hitler, som han kaldte ham. Det er ikke landsbykrejlerier og hensyntagen til danske eksportinteresser, der er i spil, når man optræder som den tyske Rigsbefuldmægtigede og hans håndlangere gjorde det under krigen.

En hensyntagen til en voldelig, afstumpet og helt igennem usympatisk ideologi som islam, og en Løkke, der ved nylig afholdt forespørgselsdebat optræder som den forheksede kong Theoden fra Ringenes herre, det er en sammenligning, som så til gengæld ikke holder vand.

I modsætning til kong Theoden, som var under hofsnogen Grimas og Sarumans forhekselse, så er Løkke i sin usympatiske stil fuldt bevidst om, at han sælger ud af danskernes ret til både nu og frem over at kritisere og nedgøre verdens ondeste trosretning, islam. En trosretning, vi for nylig så i aktion i forbindelse med Hamas drabet på 1500 israelere.

At tænke sig, at vi har en regering som bevidst tilsidesætter sit eget folks ret til, i overført betydning, at stå på barrikaderne i ringborgen og forsvare sig mod ondskabens akse fra de mellemøstlige lande, i form af de angribende fjender uden for. At vi finder os i det. Ikke os, der afskyr regeringen og dens støtter, men alle deres vælgere derude, hvordan kan I holde jer selv ud?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Danmarks propagandakrig mod Israel

Lars Løkke Rasmussen og resten af slænget fra SVM-regeringen er ikke en tøddel bedre end Scavenius var det under krigen. Nærmest tværtimod.

Nu er det ikke “de tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og forundring”, nu er det en regering, der bøjer nakker for islams bødler og gedehyrde klædte formummede hær af langskæggede ignoranter og kjortelklædte afgudstilhængere. Hvor lavt kan man sætte en overligger? Åbenbart så lavt som der, hvor Løkke ikke behøver bukke sig for at komme ind i både fysisk og åndelig forstand.

Fri os fra forrædere og luskebukses styring og noget som helst andet end at de skyldige får retten til at vaske gulv som gangmænd og kvinder under en varetægtsfængsling. Det forud for det retsopgør, som skal gennemføres, når der bliver stemmer nok til at gennemføre en landssvigerproces mod den type af mænd og kvinder, som SVM-regeringen består af. De er i gang med at nedlægge dit og mit Danmark. Jeg har kun en tilføjelse mere: Amen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)