Sådan får du 3 gratis advokat tilbud

3 gratis advokat tilbud
3 gratis advokat tilbud

Det er dyrt at hyre en advokat til en sag – det ved alle. Timeprisen er langt over 1.000,- kr. og det kan være en udgift, der er så høj, at der er folk med brug for advokatbistand, som ganske enkelt ikke har råd til advokathjælp. Der findes gratis advokathjælp i mange kommuner men det er udelukkende rådgivning og ikke konkret advokatarbejde. Skal en advokat gennemlæse dokumenter, udarbejde papirer, holde møder osv., foregår det til almindelig timepris.

Det sker, at man er nødt til at hyre en advokat uanset prisen, hvis man for eksempel skal skilles, står med en inkassosag, skal have opgjort et dødsbo eller en hvilken som helst opgave, hvor en advokat skal udfærdige de nødvendige papirer. Hvordan finder man så en advokat, hvor man ikke bliver flået og som samtidig er dygtig? Man kan spørge på Facebook eller blandt venner og familie: ”Er der nogle, som kender en billig og god advokat?”. Man kan også selv søge på Google og læse på advokatfirmaernes hjemmesider. Alle disse metoder til at finde en billig advokat på, har det til fælles, at det sandsynligvis bliver temmelig tilfældigt, hvilken advokat man tager kontakt til. Det betyder også, at man ikke aner om advokaten er billig eller dyr, eller hvad hele sagen ender med at løbe op i. For at undgå at komme til at stå i denne situation, kommer her et godt råd.

LÆS OGSÅ:  Stort slagsmål og knivstikkeri i Aalborg

Få 3 gratis advokattilbud

Løsningen hedder ”Få 3 gratis advokat tilbud” og er et koncept, der bliver udbudt på internettet. På fx tilbudsportalen 3advokattilbud.dk kan man oprette sin advokatopgave i fx Aalborg i et simpelt skema på under 5 minutter og sende den ind. Når din opgave er modtaget på portalen, bliver den valideret og sendt videre til relevante kvalitetssikrede advokatfirmaer i dit nærområde. De 3 første advokatfirmaer der reagerer, får tilsendt dine kontaktoplysninger og på ganske kort tid kontakter de dig med hver deres gode tilbud på løsning af sagen.

Når de 3 tilbud er leveret, kan du i ro og mag gå dem igennem og vælge det tilbud, du synes bedst om. Og nu kommer vi til det allerbedste: Bestilling af 3 advokattilbud er fuldstændig gratis og 100 pct. uforpligtende og derfor kan du uden problemer afvise alle 3 tilbud uden at give nogen grund. Som regel er de modtagne tilbud dog så gode, at et af dem bliver valgt og sagen bliver løst hurtigt og billigt.

Eksempel på advokat sag ifm. en vielse

En borgerlig vielse foretages af prøvelsesmyndigheden, jævnfør Ægteskabsloven §§ 18 og 13, dvs. kommunalbestyrelsens formand (borgmesteren), et magistratsmedlem eller en udvalgsformand i overensstemmelse med reglerne i § 13. Det følger af § 18, stk. 2, at myndigheden kan bemyndige en eller flere personer til på sit ansvar at foretage vielsen. Det følger af indgåelsesbekendtgørelsens § 12, sidste punktum, at medlemmer af kommunalbestyrelsen eller ansatte i tilbud kommunens administration kan bemyndiges dertil. Der kan altså ikke være tale om tidligere ansatte eller tidligere kommunalbestyrelsesmedlemmer.

LÆS OGSÅ:  100.000 gratis med færgerne

I sagen TFA 1998457 var vielsen, der var foretaget i en kommune af viceborgmesteren i en anden kommune, ugyldig, men blev efter anmodning efterfølgende godkendt af Civilretsdirektoratet. Begge parter skal være fysisk til stede ved vielsen, der skal foregå for to vidner, jævnfør Ægteskabsloven 20. Ægteskab kan altså ikke indgås ved stedfortræder. Parterne skal på spørgsmål fra vielsesmyndigheden erklære at ville gifte sig med hinanden, hvorefter vielsesmyndigheden erklærer dem for tilbud på advokathjælp ægtefæller. l øvrigt kan ritualerne variere i forskellige trossamfund. Da erklæringen kan have vidtrækkende konsekvenser, skal vedkommende selvsagt forstå, hvad den går ud på. Vedkommende må derfor ikke savne evnen til at handle tilbud fomuftsmæssigt.