Få de bedste odds tips

Internettet tilbyder et væld af odds tips til folk, som gerne vil tjene lidt penge på at spille. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvor man skal gå hen for at få de bedste tips. Nogle hjemmesider er gode til at holde regnskab med deres spil, mens andre blot lægger tips ud uden bogføring.

Det er naturligvis altid en fordel dig som spiller, hvis du kan se, om den pågældende side og deres respektive eksperter har overskud eller underskud. Derfor bør du vælge en hjemmeside, hvor de har et åbent og udførligt regnskab.

Odds tips – det skal du være opmærksom på

Én ting er, at der er mange hjemmesider på internettet, som tilbyder odds tips. Noget andet er, at der er endnu flere eksperter. Nogle af disse er selvudråbte og har ikke bevist noget. Andre har en statistik, som kan bakke deres titel af ekspert op.

I den henseende er det som nævnt vigtigt, at du vælger en hjemmeside, hvor du kan se en udførlig statistik for den enkelte ekspert. Du skal som minimum være i stand til at se, hvor mange spil eksperten har lagt ud, hvor mange enheder eller kroner vedkommende er i plus eller minus med og slutteligt tilbagebetalingsprocenten.

Disse tre ting er helt elementære og fungerer som minimumskrav på enhver seriøs bettingside. Herudover er det store plusser, hvis du kan se en udførlig statistik over tidligere spil, hvilke oddsintervaller eksperten er god til at ramme, og ikke mindst hvilke sportsgrene og ligaer han eller hun klarer sig bedst i.

Husk også på, at uanset hvor godt eksperten argumenterer for sit spil, så er der intet, som er sikkert i betting.

Uanset hvor du får dine odds tips, kan det altid anbefales, at du spiller hos spiludbydere med en dansk spilletilladelse. På den måde er du sikret, at du spiller under dansk lovgivning, som altid sikrer dig retfærdige spillevilkår.

Det er desuden altid en god idé at holde sig orienteret på de forskellige fodboldforbunds hjemmesider. Det kan eksempelvis være Premier Leagues eller Serie A’s officielle hjemmesider. Her kan du typisk få informationer om ligastrukturen, se statistikker og nyheder og meget mere. Alt sammen noget, der kan hjælpe dig i din betting.