Fire mellemøstlige personer efterlyses

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere tre mænd og en kvinde, som er mistænkt for at have begået indbrud i en villa i Holstebro den 25. marts 2023.

Ved 13.30 tiden den 25. marts 2023 ringede kvinden på døren til en villa i Holstebro. Kort efter kom de tre mænd. De gik ind i haven til den villa, hvor kvinden ringede på og formodes at have begået indbrud derfra.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af de fire personer i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte. De beskrives som:

  • A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, kraftig af bygning, lys i huden og sort kort hår og fuldskæg. Han var iført orange eller rød kasket med teksten “NY”, lys eller beige trøje, lys kort vatteret jakke, lyseblå jeans med huller og sorte sneakers.
  • B: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, almindelig kropsbygning, lys hud og sort mellemlangt hår og sorte skægstubbe. Han var iført Sort kasket med mærke i panden, sort halsedisse, sort kort dynejakke, mørke jeans og sorte sneakers med hvid bund.
  • C: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, spinkel bygget, lys hud og sort mellemlangt hår. Han var iført halsedisse, lys eller grå hættetrøje, mørk dynejakke, mørke løse jeans og hvide sko.
  • D: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 15-25 år, almindelig kropsbygning, lys hud og sort langt hår, der var sat i en knold i nakken. Hun var iført hvid lang skjorte, sort dynejakke, sorte stramme jeans og sorte snøresko.
LÆS OGSÅ:  Efterlysning: Har du set disse to mistænkte mænd?

Borgere, der har oplysninger om personernes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)