Flygtningeindustrien skriger efter kunder


I sektionen “24NYT Kommenterer” bringer vi kommentarer til nyheder og indlæg, som de etablerede medier har bragt, og som 24NYT har et politisk ukorrekt syn på. 
 

Berlingske har bragt en kommentar forfattet af lobbyisterne fra flygtningeindustrien – Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Flygtningehjælp, Red Barnet, Care Danmark, Mellemfolkeligt Samvirke og Amnesty International.

Hovedbudskabet er, at det går så godt med integrationen, at Danmark bør fortsætte med at give husly til kvoteflygtninge på samme niveau som tidligere – altså 500 kvoteflygtninge på årsbasis. Regeringen har ellers i 2017 indført et stop for kvoteflygtninge.

Lobbyisterne fra flygtningeindustrien henviser bl.a. til, at kriminaliteten blandt de herboende flygtninge og migranter er faldet, at aldrig har så mange nydanskere været i job, at antallet af asylansøgere er raslet ned, og at det ifølge Inger Støjberg går ufattelig godt med integrationen.

Så nu kan der festes videre, mener de flinke lobbyister, men festen kan ikke fortsætte uden nye kunder i butikken. Derfor skal Danmark gøres klar til at tage muslimske kvoteflygtninge igen.

Kilde: Berlingske, 20.09.2018

Kommentarer