FOLKEOPLYSNING OM KALERGI-PLANEN


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Neden for skrevne er svært tilgængeligt, og sine steder konspiratorisk, men derfor vil jeg i interessens lys godt bringe tankerne til torvs.

De minder sine steder lidt om Zions Vises Protokoller, om et hemmeligt jødisk netværk som pønsede på et verdensherredømme. Den sidstnævnte historie blev udtænkt af den russiske zars efterretningstjeneste skal jeg så hilse at sige. Opspind med andre ord.

Kalergi-Planen er mere bastant i og med, at der både kan sættes personer, årstal og aktuelle forhold på dagsorden i forhold til den.

Kalergi tankerne opfattes af nogen som en hemmelig plan om en ny verdensorden, kendt som Coudenhove-Kalergi planen. En plan som i Europas højreorienterede kredse blev skabt til et systematiske folkemord på Europas etniske befolkninger.

Planen blev udstukket af en østrigsk diplomat og frimurer ved navn Coudenhove-Kalergi (1894-1972). Kalergi familiens rødder kan spores tilbage til byzantinske kongeligheder via aristokratiet i Venedig. Coudenhove-Kalergi var den første tilhænger af et forenet Europa tilbage i 1920erne, og af denne årsag anerkendes Coudenhove-Kalergi som grundlæggeren af den første bevægelse for et forenet Europa.

Den europæiske Coudenhove-Kalergi pris tildeles hvert andet år til europæiske ledere, der har vist udmærkelse i promoveringen af politisk mod i retning af et forenet europæisk kontinent. Nationernes Europa. Angela Merkel og Herman Van Rompoy, to af de øverste i Bilderberg medlemmer, har modtaget prisen.

Bilderberg gruppen blev i parentes etableret i 1954, og har til formål gennem uformelle møder mellem indflydelsesrige mennesker, at øge forståelsen mellem Nordamerika og Europa.

Coudenhove-Kalergis far, var oprindelig en anti-semit. Han blev senere en nær ven af Theodor Herzl, grundlæggeren af zionismen, men hans søn Richard Coudenhove-Kalergi, har også funderet sin aristokratiske status i forbindelser til den katolske elite. Sønnen var delvis af asiatisk oprindelse via sin moder.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Opgøret starter i dag

Den romersk-katolske kirke er i følge Kalergi tankerne en aflægger af det gamle romerske imperium og katolicismen er en fornyelse af den romerske afguds religion. Romerriget er aldrig gået i forfald i følge Kaleri, men har bare fornyet og erstattet den gamle afguds religion med den judæiske religion, og tilpasset den til sin gamle romerske religion. Og med et vidundertrick kaldt den for den for en romersk-katolsk form for kristendom.

Hele den europæiske civilisation er baseret på romerrigets kultur, jura, statsvidenskab og religion. Det ved vi. Derfor er romerriget aldrig gået i forfald. Coudenhove-Kalergi planen bygger sin ideologi på den romerske stats tankegang. I følge Kalergi-planen er det i stedet tanken, at ville indføre en ny religion og kultur baseret på islamisk tankegods.

Derfor skal den hvide, europæiske etniske germanske race elimineres eller blandes med den negroide og asiatiske race. En multikulturel race med andre ord. Islams kontrol og lovreligion binder tingene sammen.

Det er her konspiration og raceteori sammenblandes skal jeg skynde mig at tilføje.

I 1922 var Coudenhove-Kalergi grundlægger af den Pan Europæiske Union sammen med ærkehertug, Otto von Habsburg. Sidstnævnte var en stærk katolsk leder af Habsburg-dynastiet og tidligere kronprins af Østrig-Ungarn.

Han blev i involveret i den Pan Europæiske Union efter at være blevet udnævnt til dens Grand Master, stormester, og i 1922 højtstående medlem i den stærkt indflydelsesrige Den Gyldne Vlies. Otto von Habsburg blev efter Coudenhoves død international præsident for Den Pan Europæiske Union i 1973.

Ifølge Coudenhove-Kalergis selvbiografi kom han i begyndelsen af 1924 via baron Louis de Rothschild i kontakt med Max Warburg. Sidstnævnte tilbød de næste tre år at finansiere hans bevægelse, hvilket også blev tilfældet.

Coudenhove-Kalergi Planen blev klarificeret i 1925, da han i sin Praktischer Idealismus skrev: ”Fremtidens mand vil blive en blandet race. Vore dages racer og klasser vil gradvist udfases grundet forsvinden af rum, tid og fordomme. Fremtidens eurasiske-negroide race ville i følge ham udseendemæssigt komme til at ligne oldtidens egyptere. Racen vil erstatte folkenes mangfoldighed med individernes mangfoldighed”, citat slut.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Kriminelle familier – et stigende problem

Bogen er svær at erhverve sig i dag. I Tyskland er den stort set forsvundet fra boghylderne. Den er ikke er på den officielle liste af bøger, og den er udskammet af den tyske regering. I 1990 udgav forlaget Unabhängige Nachrichten en opsummering af værket, og man overvejede at trykke bogen i sin helhed, men regeringen initierede en politiefterforskning, og den eneste kopi af Praktischer Idealismus blev konfiskeret.

Bogen er ikke nævnt på de officielle sider hos den Pan Europæiske Bevægelse, hvilket er forståeligt, fordi bogens indhold er i direkte modstrid med bevægelsens officielle program.

Det er vel ikke sært heller at netop den tyske stat og dens myndigheder jagter alt der lugter af raceteorier nationalsocialismens år taget i betragtning.

Coudenhove-Kalergi foreslog Beethovens hymne som EUs nationale hymne, det blev tilfældet, og han var meget aktiv i forbindelse med designet af EU-logoet. Det indeholder frimurerlogoet. Det blev altså tilfældet.

Han blev i øvrigt optaget hos Frimurerne i Humanitas Lodge i Wien i de tidlige 1920ere, men forlod Frimurerne i 1926, for at undgå den svære kritik der opstod som resultat af forholdet mellem den Pan Europæiske Bevægelse og Frimurerne. Nogle hævder, at han senere i 1947 grundlagde det magtfulde Ur-Lodge Pan Europe, der stadig er aktivt den dag i dag, som trækker medlemmer fra den politiske og økonomiske elite.

Coudenhove-Kalergis grundarbejde forberedte EU til, hvad mange kristne er familiære med, nemlig profetierne i Johannes Åbenbaring, opfattet som det Nye Hellige Romerske Imperium. Den socialistiske elite i Europa har ud af Coudenhove-Kalergi planen skabt et forenet Europa bakket op af Vatikanet under en centraliseret regering.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Efter Trump kommer skadefryden

Det er et system, der fungerer som prototypen på styringen af USA og for resten af verden, når New World Order er færdigudviklet. Igen i følge kritikerne.

I nutidens Europa tiltager spændingerne, når den muslimske befolkning, som aldrig før pga befolkningstilvækst i Nordafrika og en Marrakech-plan, presser overskudsbefolkningen mod Europa.

Det sker i følge teoretikerne og kritikerne af Kalergi tankerne for at opfylde Kalergi Planen. Det vil skabe uroligheder og krige i flere områder af Sydeuropa ifølge kritikerne, når befolkningen i specielt Sydeuropa falder. Det er ren geopolitik, når invasive befolkningselementer kommer i flertal, i følge kritiske teoretikere.

Radikal islams alliance med de venstreorienterede, socialistiske, kulturradikale og liberale partier fremmer Kalergi-Planens gennemførelse i Europa i følge kritikerne. Med alliance menes eftergivenheden over for islam.

En ting er den nu afdøde Coudenhove-Kalergies planer og tanker, og den åndelige bagage han efterlod sig i forhold til etableringen af EU, og et forenet Europa, noget andet er det faktuelle der ligger i eftergivenheden over for et stadigt mere indflydelsesrigt islam i Europa. Her ligger kimen til enden for det Europa vi kender.

En ting er vist, Coudenhove-Kalergis tanker er langt mere indarbejdet i det politiske liv end man gør sig forestillinger om. At det officielle Tyskland undertrykker hans ideer har sine årsager, men for folk med mere end almindelig indsigt bør det være pligtlæsning at sætte sig ind i hans univers for at kunne forstå nutidens politiske landskab i Europa.

Thi den der ikke ser fjenden i øjnene er dømt til at blive undertvunget.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)