Folketingets indvandringspolitik er erhvervsfjendtlig

Vi føder basalt set ikke børn nok, så vi har brug for indvandring. Men jeg synes også, at vi har brug for at styre den indvandring, så vi prøver at få den indvandring, der er produktiv for Danmark, og som bringer os de kompetencer, vi har brug for,” siger Søren Skou, adm. direktør for A.P. Møller-Mærsk til Børsen.

24NYT: Udlændinge kunne være en gevinst for danskerne, hvis Danmark førte en begavet immigrationspolitik, men det er desværre ikke tilfældet. Mens kloge lande går målrettet efter højtkvalificerede og topmotiverede indvandrere, importerer Danmark fattige analfabeter, lykkeriddere og sociale nassere, som hader vestlige værdier og levevis. De bringer bestemt ikke de kompetencer, som Skou efterlyser.

Når befolkningen i lande som Canada, USA eller Australien fortsat står bag indvandring, skyldes det en omhyggelig, selektiv udvælgelse og sikkerhedsvurdering af alle flygtninge og migranter. I USA er man velkommen, hvis man har kompetencer, der kan bruges på arbejdsmarkedet. I Silicon Valley har 74 pct. af computereksperterne i aldersgruppen 25-44 således udenlandsk baggrund. Mere end 50 pct. af amerikanske unicorns (teknologivirksomheder med en værdi af over 1 mia. dollar) har mindst én medstifter med udenlandsk baggrund. I spidsen for to af verdens største virksomheder målt på markedsværdi står indvandrere – Satya Nadella hos Microsoft og Sundar Pichai hos Google.

I Danmark betragtes screening og selektiv udvælgelse af indvandrere som særdeles kontroversiel. Danskerne er ekstrem lighedsorienterede og bryder sig ganske enkelt ikke om tanken om, at nogle flygtninge og migranter skal være ”mere egnede” end andre. Det strider mod den danske anti-elitære natur at udvælge indvandrere på grund af deres oprindelse, kvalifikationer, motivation og forudsætninger for at kunne bidrage.

Facit er, at Danmark importerer ikke-vestlige analfabeter og halvanalfabeter med en uoverstigelig kulturbarriere og uden faglige ressourcer og kompetencer, der kan bruges på det avancerede danske arbejdsmarked. De frister en kummerlig tilværelse som sociale klienter på evig offentlig forsørgelse, og worst case ender de som medlemmer af indvandrerbander eller bliver radikaliseret.