Foto: Udlænding efterlyses for drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser mistænkt for drabsforsøg på Ryparken Station

Under et slagsmål på Ryparken Station faldt en person ned på skinnerne og kom alvorligt til skade. Københavns Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand, der slog ud efter den tilskadekomne.

Den 26. januar omkring klokken 21.30 opstår der et slagsmål mellem to grupper på Ryparken Station. I den forbindelse bliver en mand ramt af et slag, så han falder ned på skinnerne samtidig med, at der kommer et tog. Manden bliver trukket 15 til 20 meter langs skinnerne og pådrager sig omfattende kvæstelser.

Københavns Politi efterlyser nu den pågældende, der slog ud efter manden, som efterfølgende faldt ned på skinnerne. Den mistænkte er efterlyst for drabsforsøg i forbindelse med slagsmålet.

Den efterlyste er en mand mellem 20 og 30 år, mørklødet i huden og almindelig til kraftig af bygning. På gerningstidspunktet  var han iført en sort hættetrøje med et gråt/hvidt mønster på maven, en sort jakke, sorte bukser, sorte handsker og sorte kondisko med hvide striber og hvid sål af mærket Adidas.

Københavns Politi opfordrer vidner til slagsmålet eller enhver, der har informationer om identiteten af den efterlyste, til at henvende sig på 1-1-4. Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.