Grov vold – tæsket med slag i ansigtet af to mænd

Kl. 1419 i går fik politiet et alarmopkald, efter et par, som opholdt sig på en adresse i Føllenslev, var blevet opsøgt af to mænd i anledning af en uoverensstemmelse mellem mændene og den mandlige del af parret.

Manden – en 28-årig mand fra Svinninge – blev under dialog med de to mænd, som han kendte i forvejen, overfaldet med slag og søgte tilflugt på adressen.

De to mænd knuste herefter nogle ruder på stedet, og da den kvindelige del af parret flygtede, blev den 28-årige overfaldet igen med bl.a. adskillige slag mod hovedet. De to overfaldsmænd flygtede efterfølgende fra stedet i ukendt retning.

Politiet fik hurtigt fastlagt identiteten på de to mænd som værende en 23-årig mand fra Holbæk og en 26-årig mand fra Stenlille, som straks blev eftersøgt med henblik på anholdelse i sagen.

Da den 23-åriges bil under eftersøgningen blev fundet i Østerstræde, Holbæk, foretog politiet efterfølgende ransagning af det sted, hvor bilen holdt, med henblik på anholdelse af bilejeren.

Den 23-årige blev fundet ved ransagningen, anholdt og sigtet for både grov vold og hærværk. Den 26-årige blev med assistance fra Sydsjællands og Lollands-Falsters politi anholdt i deres politikreds lidt senere på eftermiddagen. Han blev også sigtet for både grov vold og hærværk, og begge anholdte blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor de begge blev varetægtsfængslet til den 1. maj 2018.

LÆS OGSÅ:  Voldtægtsag: Efterforsker anklages for brud på regler

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen.