Hvor uansvarlig har du lov at være?


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hvis du tror, at tidens politiske gøglere kan sikre, at dine børn og børnebørn kommer til at leve i et åbent, frit og sekulært samfund, så tro om igen. Køb dig hellere et våben, og en tilladelse til at bruge det, og gå til skydetræning for den sags skyld, hvis det er sikkerhed, vi taler om. Ingen mainstream politikere i Europa kan sikre Europas fremtid og din sikkerhed mod islamisk indvandring.

Jeg henvender mig ikke til de kritiske røster over for masseindvandring i tiden, jeg henvender mig til dig, der stadig tror på, at fredelig sameksistens og mangfoldighed er vejen frem.

At udfordringer er til for at blive løst, at hvor der er en vilje, er der også en vej.

Jeg henvender mig til dig, der kun læser, ser og får input fra mainstreammedier ejet af globalistiske ejerkredse, der ikke kunne drømme om at vise dig virkeligheden, men kun de udpluk af realiteterne, som de 80% af de marxistisk indstillede journalister synes du skal have lov til at se. Den konstruerede virkelighed, som stemmer overens med deres verdensbillede.

Det er ikke videoer af småpiger, der har været udsat for gruppevoldtægter eller boligkvarterer, hvor sharia råder, og hvor politi og brandfolk går med skudsikre veste, fordi konventioner, politikere og myndigheder ikke giver dem retten til at indsamle uromagerne i bundter, og sende dem og deres familier hen, hvor peberet gror. Der hvor de kom fra.

Jeg henvender mig til dig, der ikke er klar over, at der er befolkningsudskiftning i gang, til dig, der ikke har set den illegale masseindvandring, der er i gang over Middelhavet, og som nu er blevet legal, fordi politikerne og EU lader stå til.

Jeg henvender mig til dig, der endnu ikke har oplevet, hvor den nævnte sameksistens hører op, når du eller dine nærmeste bliver chikaneret af en flok kulturberigere i bussen, dig der ikke har siddet med en utrøstelig datter eller søn, der er blevet krænket fysisk eller seksuelt. Endnu.

Hvis du ikke tror på kriminalstatistik om, at 2/3 af dem, der fremstilles i dommervagten i København, har udenlandsk rod, og at halvdelen af de indsatte i danske fængsler er af anden festlig herkomst, så lader vi det ligge, fordi du synes det er racistisk at stille spørgsmål.

Men, hvad vi ikke kan lade ligge er, at et beløb eller en udgiftspost svarende til tre gange den oprindelige anlægspris på Storebæltsbroen bliver brugt på et befolkningssegment, der ikke er dansk. Det kaldes integrationsomkostninger. Pyt med danske med hjælpbehov. Det tal udgør netto 33 og brutto 100 milliarder om året. Det er statens egne tal, og spørg dig selv, hvad du får for pengene?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Enhedslistens "principper"

Hujende og råbende, utilfredse 1. 2. og 3. generations palæstinensere, svingende med deres identitets flag, alt mens de synger om hellig krig og Israels udslettelse. Deres loyalitet gælder ikke dannebrog, det er så sikkert, som den kirke, de aldrig kommer i.

For din tolerance får du krav om, at dit barn eller du selv ikke må spise svinekød i den institution eller på den arbejdsplads, I dagligt befinder jer i og på. Det til trods for, at svinet udgør grundstammen i danskernes fødeindtag siden Arilds tid. Hvad vedkommer det fremmede folk, hvad vi danskere gør? Luk dog, rent ud sagt, vi har aldrig bedt dem om at komme herop.

De eller deres forældre fandt selv vej, fordi der var økonomi i at komme. De flygtede måske på grund af ufred, og den ufred påfører de så os på vores tidligere fredelige hjemmebane.

Du får for din tolerance lov til ikke at udleve højtidernes kristne traditioner eller synge sange om “En ung blond pige”, fordi mørkhårede kældermennesker kunne blive krænket over, at der blev sunget i kor om din dna og/eller din datters eller børnebørns hårfarve. Du skal underkaste dig, forstå det.

Seriøst, og excuse me my French, hvad f. sker der for dig. Hvorfor finder du dig i den nuværende grænse for det acceptable, som dine bedsteforældre ville have rystet på hovedet af, men som du i din slaphed lever med, fordi medier, politikere og dine venstreorienterede venner synes du skal indrette dig efter? Forklar mig det.

Hvornår synes du nok er nok? Hvor små sko vil du gå i?

Hvornår er det dine grænser skal føre dig ud over afgrunden i ønsket om ikke at støde, når du godt ved, at de stenalderfolk aldrig hører op i deres krav om, at du skal underkaste dig de leveregler, som følger med muslimers ufrie og patriarkalske dominanskultur?

Hvor længe vil du vedblive at stemme på, og tro på de sædvanlige partier og politikere, som kontinuerligt stimler sammen og i TV-Avisen udtaler sig om bandepakke nr. 27a, de har sat sammen? Og at den skal sætte en stopper for indvandrerkriminalitet, og sikre at der igen er lov og orden. Den lov og orden, der gjaldt før du stemte på mangfoldighedspartier.

De samme politikertyper, alt fra kommunister, socialister, liberalister og kulturradikalt sammenrend. Dem der har haft udsalg af danske værdier og standarder siden 70’erne, med skiftende intensitet, alt afhængigt af, hvilke strømme, der har gjort Europa til den store og gratis bolsjebutik i den 3. verden.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Valgsvindel i USA kræver valgafgørelse i højesteret

Du narrer ikke kun dig selv, du sætter din egen og navnlig dine efterkommeres sikkerhed og velfærd på spil med din grænseløse naivitet og ligegyldighed over for det, du burde hæge om og værdsætte. Den arv, du har fået fra din far og mor, og som de på sin side fik fra deres forældre.

Det er ikke udsalg af humanisme at sætte foden ned, det er overlevelse i en verden i bevægelse. Brug midlerne på dit eget folk frem for, at Mellemøsten og Afrika flytter ind i Europa. Ind i vores hverdag, i din hverdag.

Europa er en stor hullet si i grænserne mod øst, vest, nord og navnlig syd fordi de ledende europæiske politikere, du og dine åndsfæller har stemt på i årevis. Ud fra troen på, at en autoritær, voldelig, intolerant og racistisk ideologi som islam har en demokratisk ret til at fortrænge vores oprindelige, kristne kultur. De traditioner, som du selv er en del af. Like it or not.

Blot fordi stenalderkulturen er eksotisk, så er den ikke mindre farlig end den, der rådede, da nazisterne hentede jøderne i oktober 1943. Det farlige består, at DU og navnlig DINE efterkommere bliver jøderne i fremtidens Danmark og Europa.

Historien i den muslimske verden viser, at den udbredelse af islam som har fundet sted, at den har været voldelig og totalt undertrykkende over for de tidligere og oprindelige folks religioner og levevis.

Hvis du tror på, at århundrederne har mildnet islams og koranens syn på kvinder, vantro, afstraffelse og underkastelse, så tro om igen. Islam betyder underkastelse, og det er hvad vesten selv gradvist accepterer med din indstilling og holdning.

Du, der kritiserer det mindretal, der kalder sig patrioter, os der tror på kønnenes ligestilling, på frihedsrettigheder og retten til at brænde ikke kun ét eksemplar, men hundredvis eksemplarer af den perfekte terrorhåndbog: Koranen.

Hvis du tror, det er science fiction, at der en dag sidder medlemmer fra et islamiske parti og fremsætter forslag om grundlovsændringer for at sikre Sharia, så tro om. Løkke og Co. har allerede gang i en ny lov, som ikke sikrer andet end hvad uden- og for den sags skyld indenlandske muslimske voldsmænd ønsker: en lov der forbyder afbrænding af koranen.

Som om det krav var det sidste som jordens ondeste ideologi ville fremsætte?.

Løkke er islams nyttige idiot, og det bliver ikke bedre af, at du stemmer på ham. Det svarer til, at du som jøde stemte på nazipartiet i 30’ernes Tyskland. For du bliver fremtidens forfulgte jøde, når islamisterne bliver mange nok, og indflydelsesrige nok.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Nutidens trojanske heste

Hvis du har opfattelsen, at det kun er et mindretal blandt de fremmede (læs; muslimerne), der er ekstreme, så skal du vide, at 2/3 af dem du ser på gaden, hvad enten det er din pizzabager, dit barns folkeskolelærer eller den sygeplejerske med anden herkomst du møder, at de har opfattelsen, at koranens ord skal have forrang frem for de demokratisk vedtagne Folketinget har gennemført.

Når de bliver mange nok, er din fremtid ændret, og ikke kun din, men alle dine efterkommeres fremtid. Og det uafvendeligt.

Islam er en erobrerideologi, koranen anviser hvordan dens udøvere skal opføre sig blandt de folk, de bosætter sig blandt. Fra ydmyghed, til offerrolle, frem til dominans og krav om din underkastelse, hvis du ikke vil komme under kniven. Muslimer må ikke rejse til de vantros lande, medmindre det er for at erobre i følge koranen. Hvor svært kan det være at forstå?

Fødselsraten og din naivitet er det, der bereder for den plan, som ligger i Europas erobring, dine holdninger er blot en del i det tandhjul, som fremtiden drejer mod. Din tolerance bliver misbrugt.

Hvis du synes, at mine ord og tanker er for bombastiske, ensidige og intolerante, så genkald dig de scener, som udspillede sig, da de israelske bosættere blev overfaldet 7. oktober i år. 

Hvis du kan høre skrigene fra de små børn, som blev brændt levende, fra pigerne der blev voldtaget til døde, fra mændene, der fik legemsdele skåret af eller babyer, der blev halshugget, blot fordi de var jøder, så har du scenariet Europa står over for om 1, 2 eller 3 generationer, hvis vi ikke makker ret. Koranen var menukortet, som Hamas havde bestilt ind på. Læs den kogebog. Der er kun uspiselige retter.

Og bemærk venligst, at muslimerne rundt omkring påkalder sig nu offerrollen i en krig, som deres lokale slagtere og voldtægtsforbrydere selv påbegyndte den 7. oktober. Hvis du marcherer som en af de demonstrerende, der protesterer over Israels gengældelse, så er du jøden, der også ville have marcheret med nazisterne i Berlin i 30’erne. Hvor dum har du lige lov at være? Hvor uansvarlig har du lige lov at være?

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)