Hvorfor smide brugt udstyr væk, når man kan aflevere det og tjene penge på det?

Sælg brugt IT-udstyr

“Hvert år bliver der skabt mindst 50 millioner tons elektroskrot over hele verden – og mængden af e-skrot vokser tre gange hurtigere end de almindelige affaldsbjerge. Et resultat af, at elektroniske produkter efterhånden har en kortere og kortere levetid.”

Det kunne computerword.dk berette så tidligt som i 2012, og meget lidt tyder på, at den mængde er blevet lavere over de sidste seks år.

Men ville de fleste egentlig kassere brugt udstyr, hvis der fandtes et alternativ, og man således i stedet kunne aflevere sit brugte ustyr og tjene penge på det?

Sælg brugt IT-udstyr

Mon ikke de fleste nok, ville foretrække det sidste? Det er faktisk muligt, og det er tilmed nemt. I hvert fald for virksomheder.

Firmaet “brugt-it” har nemlig et forretningskoncept, som gør det muligt at opkøbe brugt IT-udstyr fra danske firmaer. Hvis man som virksomhed skal af med eksempeltvis gamle computere, er brugt-it ofte villige til at betale for at overtage det.

Med andre ord kan du få penge for noget, der ellers blot ville være blevet kasseret. Logikken burde vær enkelt for alle virksomheder: Sælg virksomhedens brugte IT-udstyr.

Fremgangsmåden er tilmed enkel. Virksomheder, som ønsker it-udstyr solgt, oplyser blot brugt-it om kvalitet, alder og mængde. Dernæst vurderes det brugte IT-udstyr og virksomheden tilbydes efterfølgende en pris.

Som regel er kravet, at udstyret skal være funktionsdygtigt. Derfor opkøber brugt-it primært hardware, der er mellem et og seks år gammelt. Brugt-it har dog før købt udstyr, der var ældre end seks år, hvor dele kunne genbruges.

Styr på sikkerheden

LÆS OGSÅ:  ALARM! Derfor har hackere nem adgang til private billeder af 3 ud af 4 danskere

Når en virksomheds brugte IT-udstyr sælges og brugt-it foretager et opkøb, resulterer det ikke bare i en ekstra indtægt, men er samtidig en sikker måde at skille sig af med udstyret på. Datasikkerhed og sletning af data har ekstrem høj højt prioriteret. Hos brugt-it kan man dermed være sikker på, at der ikke bliver tale om misbrug af virksomhedens data fra gammelt udstyr.

Bedre for miljøet

Fordelene ved hele forretningskonceptet er adskillige.

Foruden de ovenstående er det naturligvis også bedre for miljøet. Når brugt-it overtager hardware genbruger de kobber og andre metaller.

Ligeledes elimineres farlige kemikalier og stoffer på en miljøvenlig måde.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb