Klumme: Gode råd og faktuelle oplysninger i vaccinedebatten


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Eksperimentelle mRNA-vacciner, dvs. genetisk, kunstigt fremstillede vacciner, er umulige at sammenligne med noget andet medicinsk præparat. Spike-proteiner i det menneskelige legeme kender man ikke langtidsvirkningerne af. Har du undersøgt og hørt om det før?

Worst case scenario er, at hele den del af menneskeheden, der er vaccineret, får et forringet immunsystem med fatale konsekvenser. Indikationerne er der allerede. Alene det forhold, at 2 ud af 3 indlagte er fuld vaccineret og 3 ud af 4 som er smittet tilsvarende er fuld vaccineret, indikerer, at immunsystemet bliver negativt påvirket af vacciner. Var du klar over det?

Antallet af døde af bivirkninger af vaccinerne er næsten dobbelt så højt som coronarelaterede dødsfald. Ifølge officielle tal fra Statens Serum Institut, 2700 mod 4.500. Sidste tal bygger på en optælling af døde 30 dage efter hhv. 1. og 2. stik. Tallene er renset for andre dødsårsager end netop vaccinationsbivirkning.

Dette ifølge et svar til Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen fra 21. maj i år. Vidste du det?

Gennemsnitsalderen hos coronarelaterede døde, dvs. personer som i forvejen lider af bestående sygdomme, er 82, og overlevelsesprocenten for Corona-ramte er 99.7. Der er 0.3% risiko for at dø, men inddrag venligst også aldersgruppebetragtningen. Har du tænkt over det før?

Føler du dig tryg over, at medicinalfirmaerne på forhånd er meddelt immunitet for så vidt angår søgsmål for bivirkninger? Næppe, vel!  Og der er formentlig en årsag til, at immunitet har været en forudsætning for at bringe vacciner på markedet, vacciner som reelt er eksperimentelle. Eller hvad?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Myndighederne har ført befolkningen bag lyset

Menneskeheden bruges i verdenshistoriens største medicinske eksperiment ifølge Danmarks førende virolog, professor Christine Stabell Benn fra Syddansk Universitet. Vidste du det?

Almindelige vacciner tager det i gennemsnit 12 år at få endelig godkendt og forsvarligt afprøvet. Eksperimentelle vacciner er udviklet på rekordtid og med immunitet til medicinalfirmaerne. Føler du dig tryg ved det?

Er det i orden, at multinationale firmaer skal kunne fraskrive sig ansvar? Hvorfor fortæller medier og politikere dig ikke mere om bivirkningsrisici og økonomi i at producere vacciner? Hvorfor er en milliardær som Bill Gates så stor en spiller i vaccinesagen på verdensplan? Hvilke økonomiske interesser ligger der for ham og hele medicinalindustrien?

Hvordan er sammenhængen mellem stat og medicinalindustri? Hvor ligger kontrollen i forhold til bivirkninger? Hvorfor tales der ikke mere om dem? Hvorfor er ledetråden frygt og indgreb, når andre dødsårsager end COVID-19 reelt er mere udbredte. Har du tænkt over det?

En almindelig vaccine indeholder deaktiveret virus, så kroppen selv producerer de nødvendige antistoffer, mens den eksperimentelle vaccine selv lader kroppen producere COVID-19. Herefter vil kroppens immunsystem til enhver tid koncentrere sig om at bekæmpe udefrakommende COVID-19.

Dette medvirker til, at kroppens immunsystem bliver overbelastet og ens resistens nedsat. Vidste du det?

Tror du blindt på sundhedsmyndigheder, der i princippet ikke har nogen evidens, dvs. videnskabeligt belæg for at udtale sig om langtidsvirkninger? Eller har du en sund skepsis? Tror du på, at sundhedsmyndighederne agerer uafhængigt af de politikere, der træffer afgørelser og styrer? Så er du nok en kende naiv. Hvad synes du selv?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Skal vi forbyde religiøs hovedbeklædning på arbejdspladser?

Har  du kendskab til forskel mellem almindelige vacciners funktion og virkning og de eksperimentelle, før du udtaler dig?

Går du ind for tvangsmedicinering og mener du, at uvaccinerede ikke er i stand til selv at vurdere fordele og ulemper? Eller vil du tage friheden fra folks valg i livet fra dem?

Konsekvenser af tvangsmedicinering? Som i Østrig efter 1. feb. 2022, opsamlingslejre (læs kz-lejre i Adolfs fødeland). Hvilke refleksioner giver det dig? Eller er du så præget af bombardementet fra mediernes daglige smittetal, at du efterhånden er ligeglad med, hvad myndigheder og politikere skalter og valter med?

Har du overvejet, om grundlovens frihedsrettigheder er for sjov eller om politikerne under påberåbelse af klicheer om folkesundheden vedblivende skal kunne krænke både demokratiske spilleregler og retten til at sige fra over for statslige overgreb?

Kan du overhovedet huske, hvordan verden og Danmark fungerede før COVID-19? At man havde frie valg til at sige nej?

Har du overvejet virkning og varighed af vacciner kontra bivirkninger? Vi er nu på 3. stik i Danmark. Hvornår kommer anbefalingen om det 4.? Hvorfor vedblive, hvis ikke det er fordi vaccinernes virkning er tvivlsom?

Hvorfor er 2/3 af indlagte med COVID-19 fuldt vaccinerede? Hvad er problemet, når man er vaccineret, når man har myndighedernes forsikring for, at vaccinen virker og er sikker?

Vil du udsætte dine børn for vaccine uden at stille spørgsmål ved langtidsvirkningerne for dem? Har du undersøgt tingene godt nok, før du træffer et valg på deres vegne?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvorfor er Region Hovedstaden ikke sat under administration

Forsimplinger fremmer ikke forståelse i komplicerede spørgsmål. De splitter befolkningen i dem og os. Eller hvordan?

Respekter hinanden, respekter et hhv. ja og et nej til vaccine. Lad ledetråden være, at det må være folks egen afgørelse og frie vilje, frem for at udskamme og tvinge. Der kommer også en hverdag efter COVID-19, hvor samling betyder mere end splittelse i samfundet.

Og først og fremmest, lad ikke en statsminister og hendes ministre definere, hvilken videnskabelig opfattelse, der er den rigtige, fordi den passer ind i regeringens politiske program om autoritær kontrol og styring.

Frygt og styring har alle dage været magthaveres virkemidler. Regeringen Mette Frederiksens mere end nogen anden. 

Først og fremmest brug din fornuft og empati i forhold til din omverden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)