Københavner vinder 15 millioner kroner i Lotto

Natten til søndag har en københavner nok sovet lidt mindre end normalt, og det skyldes ikke overgangen til sommertid.
Lørdag aften blev personen fra kongens København nemlig mangemillionær i Lotto.
Vinderen, der har købt sin kupon i Store Kongensgade Vinhandel, kan se frem til at få mere end 15 millioner kroner sat ind på sin bankkonto i den nærmeste fremtid.
Foruden 1. præmien havde vinderen 6 rigtige tal på sin Lotto kupon, hvilket udløser en ekstra gevinst på 2.050 kroner, og dermed lyder den samlede præmiesum på 15.002.050 kroner.
Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, men glæder sig til at ønske stort tillykke med den flotte 1. præmie:
”Danske Spil ønsker den heldige vinder et kæmpe stort tillykke. De 15 millioner kroner er den tredje største Lotto gevinst, der indtil videre er vundet i år, så mon ikke humøret er højt hos vinderen. Vi glæder os til at høre fra vedkommende – det er helt fantastisk”, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.
Sidst en spiller vandt en præmie af den størrelse i Lotto, var i uge 7, hvor en vinder fra Egedal Kommune kunne glæde sig over en præmie på 20 millioner kroner. Tidligere på året – i uge 4 – løb en heldig person fra Haslev på Sydsjælland med 25,6 millioner kroner, hvilket er årets hidtil største Lotto gevinst.
Foruden 1. præmien har to heldige spillere lørdag vundet én million kroner hver på Danske Spils Millionærgaranti.
De to vindere kommer fra henholdsvis Ringkøbing-Skjern Kommune og Vejen Kommune. Vinderen fra Ringkøbing-Skjern har købt sin kupon hos Løvbjerg i Tarm, mens vinderen fra Vejen har spillet med via web.
Millionærgarantien er en ekstra lodtrækning om 2×1 millioner kroner blandt alle spillede rækker. Man kan altså blive millionær, selvom man har nul rigtige tal i Lotto.
Vindertal:
3, 7, 12, 16, 28, 29, 35
Tillægstal:
5

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)