Mand ramt af skud

En skudepisode på Kornmarken onsdag morgen bliver efterforsket som drabsforsøg – og Københavns Vestegns Politi efterlyser fortsat vidner.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Klokken 06.31 onsdag morgen (13-01-2021) rykkede Københavns Vestegns Politi talstærkt ud til Kornmarken i Bagsværd efter melding om, at en mand var ramt af skud.

Det viste sig, at der var afgivet flere skud på stedet, og at en 55-årig mand var ramt flere gange. Han blev kørt til behandling på hospital og er onsdag ved middagstid fortsat under lægebehandling.

Pårørende er underrettet.

Københavns Vestegns Politi indledte straks en række undersøgelser ved gerningsstedet og eftersøgninger i området – et arbejde, som fortsatte i løbet af formiddagen og stadig pågår.

To personer – formenligt mænd – i sort tøj er set løbe væk efter skuddene.

”Vi efterforsker hændelsen som forsøg på manddrab, og at vi stadig er i en indledende fase med at indsamle alle spor og informationer – og derfor hører vi stadig meget gerne fra vidner, som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området før, under og efter kl. 6.30,” siger vicepolitiinspektør Carsten Lansner, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at episoden virker målrettet, men at det er for tidligt at drage konklusioner om motiver og årsager bag hændelsen – herunder også om eventuelle banderelationer. Alt det skal den videre efterforskning kaste lys over.

Han ønsker heller ikke at frigive flere oplysninger om offeret på nuværende tidspunkt.