Morten Messerschmidt: Grotesk behandling af Finn Rudaizky!

Foto: Elgaard
Dette indlæg er skrevet af Morten Messerschmidt, medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti. Det har tidligere været bragt i Amager Bladet.

Grotesk jagt på en hædersmand

Hvis man går og tror, at hensynet til sandheden og borgernes sikkerhed vejer tungere her i Danmark end hensynet til en død terrorist, så tror man desværre forkert.
Til gengæld har vi på den mest beskæmmende vis fået understreget, at kyniske myndigheder lægger stor vægt på at forfølge en folkevalgt politiker, der har følt sig nødsaget til at påtage sig rollen som borgernes vagthund og afsløre samme myndigheders fejl og forsømmelser.

Den groteske behandling, som folkevalgte Finn Rudaizky (DF) er blevet udsat for af Københavns Kommune og Valgbarhedsnævnet med politianmeldelse og udsmidning af Københavns Borgerrepræsentation og Region Hovedstaden afslører ellers netop, at borgerne i hovedstaden har behov for en vagthund.

Efter terrorangrebet i København i 2015 offentliggjorde Finn Rudaizky fortrolige dokumenter, der afslørede, at Københavns Kommune havde haft et langvarigt kendskab til Omar el-Hussein, der myrdede Finn Nørgaard og Dan Uzan. Det benægtede kommunen ellers først. Sikkert for at undgå afsløring af de pinlige forsømmelser og fejl, som den berøringsangste forvaltning begik i håndteringen af Omar el-Hussein.

LÆS OGSÅ:  Udlændinge stjal penge og smykker fra 88-årig kvinde. Sagde de var rengøringsfolk

Hvem ved, om terrorangrebet nogensinde havde fundet sted, hvis kommunen havde været sin opgave voksen? Det er selvfølgelig et hypotetisk spørgsmål, men Finn Rudaizky har fuldkommen ret i, at det var i almenvellets interesse at få indblik i de oplysninger, som kommunen forsøgte at skjule.
Københavns Kommunes forfølgelse af Finn Rudaizky har især været anført af de Radikale, der højstemt igen og igen har betonet, at han sandelig ikke var sit embede VÆRDIG.

Og endnu mere grotesk bliver det med Valgbarhedsnævnets beslutning om, at Finn Rudaizky ikke længere er værdig til at repræsentere vælgerne. Ikke kun fordi nævnet helt undlader at begrunde sin afgørelse. Sådan gør man ellers kun i totalitære stater. Men i høj grad også når man ser på andre sager, hvor Valgbarhedsnævnet har vurderet, at dømte politikere var værdige til at fortsætte i politik:
– En borgmester og tre politikere, der var medlemmer af skatteankenævnet, blev dømt for skattesnyd – men blev alle fundet værdige til at fortsætte i politik.

LÆS OGSÅ:  4-årig og mor død i brand – nu er der nyt fra Politiet

– En borgmester blev dømt for at bagbinde et familiemedlem og køre vedkommende bort – men fik lov til at fortsætte i politik.
– Et mandligt byrådsmedlem blev dømt for at gramse på sin assistents bryster og presse sit underliv op mod hende – men også han var værdig til at fortsætte i politik.

– Et medlem af et skatteankenævn blev dømt for at forfalske underskrifter på et skøde – men fik lov til at fortsætte.
– En københavnsk politiker, der har fået dom efter terrorloven for at have støttet Farc og PFLP, må også gerne fortsætte som politiker på Københavns Rådhus.

Men Finn Rudaizky?

Ja, han formastede sig til at afsløre de sociale myndigheders forsømmelser over for en terrorist med danske drabsofre på samvittigheden, så han er blevet erklæret uværdig. Det er og bliver grotesk.

LÆS OGSÅ:  Landsdækkende §77-syn i uge 42

På Københavns Rådhus burde man skamme sig over at forfølge borgernes mest samvittighedsfulde vagthund og i stedet erkende og lære af sine fejl. Samtidig bør regeringen snarest underkaste hele systemet med Valgbarhedsnævnet et kritisk gennemsyn.
Tilbage står, at Finn Rudaizky er en hædersmand, og jeg håber, at han bliver genvalgt, når han stiller op til kommunalvalget den 21. november.

Han har om nogen vist, at han tager københavnerne alvorligt.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb