Nyskilt kvinde vandt i Lotto: Eksmanden sagde nej til familiekuponen

Fredericia Kommune er blevet en millionær rigere.Vinderen gik rundt i over to måneder uden at vide, at hun var blevet millionær.

En kvinde i halvtredserne fra Fredericia Kommune vandt i midten af maj måned en million kroner på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Hun gik således over to måneder uden at vide, at hun var blevet millionær, fordi hun havde glemt at ændre sine kontooplysningerne på sit Plusabonnement.

Danske Spil havde forsøgt mange gange at få fat på kvinden for at overbringe hende de gode nyheder om gevinsten. Det gjaldt både på mail og telefon.

-Jeg havde set, at der var kommet en del mails fra Danske Spil, men jeg var overbevist om, at det var svindel. Man hører jo så meget om folk, der bliver snydt på nettet, så der var ingen tvivl i mit sind, om at jeg bare skulle slette de mails for en sikkerheds skyld, siger hun.

Da personen fra Danske Spils kundecenter endelig kom igennem på telefonen, var det således en meget mistroisk kvinde, han fik i røret.

-Jeg var nok lidt spids. Blev ved med at gentage: Du får ikke min Nemkonto, du får ikke noget som helst af mig! Men så bad han mig selv logge ind på NemId, hvor jeg så kunne se, at min saldo jo var på over en million kroner, da der også lå en del smågevinster fra langt tilbage.Man burde jo være bedre til at tjekke den slags, siger hun med et grin.

LÆS OGSÅ:  Mand i 40'erne opdagede Lotto-gevinst på 15 millioner

Pengene gik ind på kontoen allerede dagen efter og tilfældigvis var en af kvindens kollegaer og bedste venner til stede, i det øjeblik gevinsten rullede ind.

-Han sagde, at jeg blev lige så rød i hovedet som en tomat. Men det er jo også så vildt at se så mange nuller på ens konto. Derefter sagde han, at han var nødt til at give mig et knus, da han aldrig havde krammet en millionær før, lyder det med endnu et stort grin.

Den heldige vinder, der er millionær nr. 3658, er blevet skilt for nylig og i den forbindelse indgik Lotto abonnementet i bodelingen.

-Jeg spurgte min eksmand, om han ville overtage vores familie-kupon, som vi har spillet igennem mange, mange år, men det takkede han nej til. Det skal siges, at det er mig, der har betalt den alle årene, så jeg har ikke dårlig samvittighed over, at det er mig, der nu beholder gevinsten alene. Og han fik jo tilbuddet.

Millionær nr. 3658 har ikke fortalt om gevinsten til andre end et enkelt familiemedlem og et par venner.

-Jeg har ikke engang fortalt det til mine børn. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dem økonomisk. Hvis de får brug for det, men de har jo nærmest flere penge end mig. Så jeg vil hellere forkæle dem lidt i det skjulte med gode oplevelser sammen.

LÆS OGSÅ:  Heldig Lotto spiller blev millionær på toilettet

Også børnebørnene skal forkæles med masser af is i sommerferien og en tur til Legoland på et tidspunkt. Men kvinden selv har ikke de helt store ønsker til sig selv.

– Jeg overvejer at købe en ny bil. Men ellers skal jeg ikke ud og købe ting. Jeg går meget ind for bæredygtighed og prøver at forbruge så lidt som muligt. Og hvis jeg køber noget, så er det i genbrugsbutikker. Det kommer jeg ikke til at lave om på, fordi jeg pludselig har fået mange penge.