Nyt i drabssag

Københavns Vestegns Politi har hentet en 28-årig drabsmistænkt mand i udlandet. Manden er mistænkt i drabssag fra Rødovre, og han er nu fængslet efter grundlovsforhør.

 

 

Den 28-årige mand er mistænkt for at være en af gerningsmændene til et skyderi i en frisørsalon i Rødovre den 3. december 2021. Her blev en 17-årig dræbt og to andre personer såret.

Den 28-årige har været fængslet i Portugal i en anden sag, og i samarbejde med de portugisiske myndigheder, blev manden hentet af Københavns Vestegns Politi i det portugisiske fængsel i går og fløjet til Danmark. Tidligere i dag blev manden fremstillet i et lukket grundlovshør i Retten i Glostrup, og manden er nu fængslet i 4 uger.

”Politiet har foretaget en omfattende efterforskning i sagen, og kombineret med et godt samarbejde med de portugisiske myndigheder kan vi nu retsforfølge endnu en person” udtaler specialanklager Rasmus Kim Petersen.

I forvejen sidder en person fængslet i sagen, som anklagemyndigheden i juni rejse tiltale i. Sagen afventer fortsat berammelse.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)