Overfaldet af to unge mænd

Stigårdsvej, Solrød Strand

Kl. 19.48 lørdag anmeldte en 17-årig ung mand fra Køge, at han i forbindelse med en privat fest på Stigårdsvej natten til lørdag kl. ca. 00.45-01.00 var blevet overfaldet. Han havde sammen med en anden festdeltager bortvist to unge mænd, der havde ønsket at deltage i festen, hvorefter den ene uønskede gæst løb fra stedet.

Den anden festdeltager var løbet efter for at jage ham væk, samtidig med at den 17-årige var løbet bagefter, men stoppede op.
Pludselig blev 17-årige overfaldet bagfra med skub, så han faldt omkuld. Liggende på vejen fik han nogle spark mod hovedet, så han kortvarigt mistede bevidstheden, indtil kammeraten kom ham til undsætning.

Efterfølgende blev den 17-årige undersøgt på skadestuen og blevet indlagt til observation. Han havde fået diverse tandskader og kvæstelser i hovedet som følge af volden, som den ene af de to uønskede gæster mistænkes for.

Politiet forsøger nu at få identificeret de to uønskede festdeltagere, der blev beskrevet som: A: mand, almindelig af bygning, 17-19 år, 180-185 cm høj, kort brunt hår, iført hvide hørbukser og hvid trøje; og B: mand, almindelig af bygning, 17-19 år, 180-185 cm høj, dansk, krøllet lyst hår, iført hvide hørbukser og hvid trøje.

Politiet vil gerne i kontakt med personer,