Politiet: Hvem har video af knivstikkeri?

Københavns Vestegns Politi efterlyser fortsat vidner, filmoptagelser og fotos fra slagsmål i Herlev Hallerne fredag den 27. oktober ved 20-tiden.

Under boksestævnet opstod der ved kl. 20-tiden slagsmål mellem tilskuerne og to mænd på 30 og 40 år med relationer til rocker- og bandemiljøet blev stukket med kniv i henholdsvis balde og mave.

Der er tale om en alvorlig forbrydelse, som Københavns Vestegns Politi siden har efterforsket. Efterforskerne har før efterlyst vidner og film- og fotooptagelser, og nu beder de igen offentligheden om hjælp:

– Vi hører, at flere tilskuere optog film af slagsmålet, og dem vil vi rigtig gerne have – og vi modtager dem også dem anonymt, hvis nogen ønsker det. Det vigtige er, at vi får dem, så vi kan retsforfølge de skyldige, siger politikommissær Søren Puggaard Enevoldsen.

Har du information, film eller fotos fra episoden, så kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på 43 86 14 48 og aftal, hvordan du kan aflevere dine oplysninger.

Del gerne artiklen på FacebookShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb