Politiet med ny pressemeddelelse om Kim Wall-sagen

Politiet har netop udsendt følgende pressemeddelelse:

“Københavns Politi er i dag i gang med at scanne ubåden Nautilus. Dette sker i samarbejde med SKAT ved hjælp af deres mobile lastbilsscanner.

Scanningen gennemføres på baggrund af mange forskellige henvendelser om mulige hulrum i ubåde generelt og konkret også i forhold til Nautilus. Der søges i sagens natur efter spor efter en forbrydelse samt muligt gerningsvåben med mere. Det skal understreges, at scanningen foretages for at udelukke, at der kan findes uafsøgte rum, og ikke på baggrund af en konkret mistanke om dette.

Der gennemføres i dag søgning på Køge Bugt med lighunde. Dette sker med assistance fra svensk politi, der har uddannede specialhunde til blandt andet søgning på vand. Søgningen sker for om muligt at kunne lokalisere de manglende kropsdele fra Kim Wall.

LÆS OGSÅ:  Ved du, hvad det er? Danskerne ønsker oplysning om radon i bolighandel

Denne søgning er planlagt til at fortsætte de kommende to dage.

I går blev der søgt med fly over Køge Bugt, da der har været en periode med roligt vejr, hvilket har givet ualmindeligt klart vand og dermed udsyn ned i vandet. Søgningen med fly blev gennemført for at finde såvel de manglende kropsdele og det efterlyste tøj, hvoraf i særdeleshed den orange bluse vil være mulig at se et stykke nede i vandet. Denne søgning gav intet resultat.”

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb