Politiker: Islam skal helt ud af det danske sundhedsvæsen

Islam skal ingen indflydelse have på det danske samfund!

Af Claus Bøgh Svenningsen – Folketingskandidat, Nye Borgerlige

Det er upassende at Region Hovedstaden promovere islam på deres hjemmeside.

Det er ikke rimeligt, at danske patienter bliver konfronteret med politisk islam i deres møde med sundhedsvæsnet.

Tørklædet og øvrige islamiske symboler udtrykker værdier som er direkte i opposition til de værdier det danske samfund bygger på.

Claus Bøgh Svenningsen. Folketingskandidat, Nye Borgerlige.

Muslimske tørklæder skal helt ud af sundhedsvæsnet, skolen og øvrige offentlige instutioner. I Nye Borgerlige vil vi ikke tillade kvinder at bære muslimsk tørklæde i sundhedsvæsnet. Hvad de gør i deres fritid, må de selv om. Vi vil heller ikke tillade kvinder i offentlige stillinger at være tildækkede. Hvad private virksomheder tillader, må de selv om.

LÆS OGSÅ:  Palæstinenserne: Ikke plads til bøsser

Vores nationale værdifællesskab bygger på frihed, ligeværd, demokrati og retsstat. Det er værdier, der alle er i opposition til islam. Jo mere indflydelse islam opnår, desto mere svækker vi de værdier, der gør os danske og den kraft, der holder os sammen. Derfor skal islam ingen indflydelse have i samfundet. Islam høre til i privaten.

Men vi skal ikke forbyde islam. I et frit samfund forbyder man ikke tanker, tro, holdninger og meninger. Hvis vi gør det, vil vi ikke være bedre end Saudi Arabien, hvor man kastes i fængsel for at have biblen liggende i skuffen.

Vi skal til gengæld gøre mere for at styrke vores nationale værdifællesskab og dæmme op for islams nedbrydende indflydelse af samfundet.

LÆS OGSÅ:  Ali Taleb Abu-Stetieyh efterlyses i forbindelse med skyderi

Danmark har brug for Nye Borgerlige.

….

Er du enig med? Claus Bøgh Svenningsen? Skriv gerne din mening i kommentarfeltet herunder.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb