REGNBUEIMPERIET DRÆBER KVINDESPORTEN

Af Asger Aamund. Udgivet på aamund.dk

Ængstelige og karakterløse politikere og medier lader sig viljeløst damptromle af militante meningsmonopoler som klimaevangeliet, mandehaderbevægelsen, sort apartheid og regnbuevældet. Ingen tør protestere. Ingen tør afsløre løgnene og myterne. Ingen tør kæmpe imod ensretningen. Alle bøjer nakken og følger kritikløst i kølvandet på meningsdiktatorerne. Enkelte modstandsfolk bliver omgående udelukket fra medier, universiteter, jobs, venner og familie. Hvis man mener det forkerte, bliver man socialt lynchet. 

Senest har regnbuebevægelsen med sit perverse syn på kønsidentitet rullet sejrrigt hen over det amerikanske samfund, hvor officielle ansøgningsdokumenter nu ikke mere spørger, om man er mand eller kvinde, men om ’kønsidentitet’, hvor ansøgeren med et X kan markere, at vedkommende er flydende mellem mand og kvinde eller mellem andre bizarre kønsalternativer. I flere stater -blandt andre Californien og Washington – kan dømte voldtægtsmænd afsone deres straf i kvindefængsler, hvis de identificerer sig som transkønnede. Hele kvindeuniverset er nu blevet invaderet af mænd, der erklærer sig transkønnede. Det gælder ikke bare fængslerne, men også offentlige badefaciliteter, omklædningsrum, toiletter og prøverum i tøjforretninger. Alt sammen i overensstemmelse med gældende lov. Kvindernes konkurrencesport blev næste offer for regnbuemonstret.

Ikke bare den internationale olympiske komité, men også en række andre sportsorganisationer kan pludselig se det indlysende i, at mænd naturligvis skal kunne konkurrere i kvindediscipliner, hvis bare de husker at kalde sig for transkønnede. Cykelrytteren Veronica Ivy blev født som mand, men skiftede kønsidentitet som 30-årig i 2012 og blev verdensmester i kvindernes banecykling i 2018. Caitlyn Jenner, der som rigtig mand vandt guld i tikamp ved OL i 1976, meldte sig som transkønnet i 2015 og stiller nu op i atletik mod biologiske kvinder. Årets sportskvinde i New Zealand blev naturligvis den 43-årige Laurel Hubbard, der levede sine første 35 år som mand, men deltog som transkønnet kvinde i vægtløftning ved dette års OL, heldigvis uden at få medalje. En amerikansk konkurrencesvømmer med navnet Lea Thomas deltog som mand i svømmestævner, før han blev transkvinde. Tidligere i år vandt han en konkurrence for kvinder, hvor han kom i mål 38 sekunder før nummer to, en tidsforskel der vist aldrig før er set i svømmesportens historie.

LÆS OGSÅ:  HIJAB ER SYMBOL PÅ DIKTATURET

Idrætsforsker ved Aarhus Universitet, Ask Vest Christiansen udtalte til Ekstrabladet den 2. august 2021, at det er de biologiske forskelle, der er grunden til, at vi har to kategorier i sport: en for mænd og en for kvinder. Mænd har større lunger, kraftigere knoglebygning, større hjerte, mere hæmoglobin og større muskler, siger han og tilføjer, at de kure, man tager i forbindelse med et kønsskifte ikke fjerner de biologiske fordele ved at være mand. I et interview med FOX NEWS udtalte Kara Dansky, der er forfatterinden til bogen ’Kønsophævelsen’, at drabet på kvindesporten kommer fra betegnelsen’ transkønnet’, der er et accepteret trylleord, som forvandler mænd til kvinder, og som giver dem uindskrænket adgang til kvinders intimsfære i samfund og sport. ” Enhver person er enten en mand eller en kvinde, siger hun, ” alt andet er løgn, og mænd skal ikke have lov til at konkurrere med kvinder i sport uanset, hvad de kalder sig”.

I gamle dage var den skæggede dame en attraktion i gøglerteltene på Dyrehavsbakken. Snart vil hun  sprede død og ødelæggelse i dansk kvindeidræt. Vi har meget at glæde os til.