S-regeringen vil hellere gøre Danmark fattigere

Et panel af førende økonomer opfordrer regeringen til at tage kampen op mod mangel på arbejdskraft og trække udenlandsk arbejdskraft til Danmark, men det afviser regeringen, oplyser Børsen.

”Danske arbejdsløse kan ikke tage de job, som man hyrer udlændinge til, mener økonomerne. Men det afviser den fungerende politiske ordfører, Lennart Damsbo-Andersen (S), som siger: ’At ændre på beløbsordningen ser jeg ikke for mig. Det er let for folk udefra at komme hertil. Jeg vil hellere kigge ind i de mere end 100.000 arbejdsløse i Danmark, og hvordan vi kan få dem sat i sving’.”

24NYT: Højtuddannede udlændinge kunne være en gevinst for danskerne, hvis Danmark førte en begavet immigrationspolitik. Til forskel fra kloge lande som Canada, USA og Australien, som importerer velkvalificerede, tilpasningsdygtige og topmotiverede indvandrere, har Danmark imidlertid valgt at importere fattige muslimske analfabeter fra Mellemøsten og Afrika, der søger personlig lykke i europæiske lande, som de hverken forstår eller ønsker at høre hjemme i.

At dansk erhvervsliv ikke kan få de rette medarbejdere med de efterspurgte kompetencer vil betyde sænket produktivitet, et farvel til nye ordrer og dermed en lavere økonomisk vækst og velfærd i Danmark. Læs mere om Danmark ubegavede immigrationspolitik her.