Sådan stopper du indbrudstyven

Der sker rigtig mange indbrud i Danmark – faktisk så mange, at Danmark er det land i EU, hvor der er flest indbrud pr. indbygger. Få eventuelt rådgivning om sikkerhed i boligen hos Bagger Låse og Alarm A/S, som har mange års erfaring. De har samlet 17 gode råd mod indbrudstyven, som kan hjælpe dig til at sikre din bolig, når du ikke er hjemme. Læs med her og lær, hvad du blandt andet selv kan gøre for at stoppe tyven.

 

Få det til at se ud som om du er hjemme

Et af de vigtigste råd for at holde tyven på afstand er, at få det til at se ud, som om der er nogen hjemme, også når du ikke er hjemme. Hvis du skal på ferie, er det en god idé at lave aftaler med naboen, blandt andet om at de kan smide affald i din skraldespand, tømme din postkasse, hænge tøj på dit tørrestativ og parkere deres bil i din indkørsel. På den måde ser der beboet ud, og tyven har mindre tendens til at vælge netop dit hjem.

 

Gør det svært for tyven at bryde ind

Indbrudstyve er kreative, så selvom du låser alle døre og lukker alle vinduer, kan de ofte sagtens komme ind. Sørg for, at redskaber og værktøjer, som tyven kunne tænkes at bruge til at komme ind i huset med, er gemt af vejen og utilgængelige for tyven. Undlad eksempelvis at lade stigen stå udenfor eller sørg for, at den er låst fast, og lås værktøj og haveredskaber inde i skuret.

 

Pas på med at bruge sociale medier under ferien

Det kan være fristende at fortælle folk derhjemme, hvor dejligt der er på ferien, ved at lægge en masse billeder på Facebook og Instagram, og tjekke ind ved poolen i Spanien. Men selvom man ikke tror det, kan tyve let finde frem til din private profil på sociale medier, og derved se, at du ikke er hjemme, og voila, så er det let for dem at bryde ind.

Kommentarer