Sådan tjener du penge på Ole Birk Olesens mulige ministerfyring

Medier og eksperter har i den seneste tid spekuleret heftigt i, om Transport- Bygnings- og Boligminister Ole Birk Olesen er på vej ud af embedet. Anledningen er et katastrofalt regnskab fra PostNord, som ministeren tilsyneladende har forsømt at informere kollegerne om.

Stormen kulminerer foreløbigt, når Birk Olesen tirsdag skal i samråd om sin rolle. De politiske modstandere lugter blod, men hos NordicBet forventer man, at ministeren i hvert fald på kort sigt rider stormen af.

”Vi har fået flere forespørgsler på at udbyde spil på Ole Birk Olesens fremtid som minister, så interessen hos vores kunder er stor”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Stormen omkring ministeren virker dog mere til at have karakter af straffeaktion end af egentlig politisk fadæse. Derfor tror vi heller ikke, at Dansk Folkeparti vil lade ham gå planken ud. Med mindre selvfølgelig, at han selv gør noget for at puste yderligere til ilden.”

Er Ole Birk Olesen fortsat minister fredag i denne uge, er der odds 1,25 at hente, mens et exit mandag kl. 14.07  stod i odds 3,50.

Tror du Ole Birk Olesen overlever som minister i denne omgang? Giv gerne dit bud i kommentarfeltet herunder.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb