SKRÆMMENDE VIDEO! “Dansk” muslim opfordrer muslimer til at “slukke demokratiets respirator”

Der breder sig i øjeblikket en ny hashtag-bølge under #Islamermitvalg. Med dette hashtag giver en række muslimer, som taler dansk, deres mening til kende om det forestående folketingsvalg.

Fænomenet giver et skræmmende indblik i de tankerne, som åbenbart er mainstream hos de muslimer, der er bosat i Danmark.

En Facebook-bruger med navnet Sam Mohabbat har f.eks. bidraget med nedenstående video under det pågældende hashtag. I videoen fortæller han om, at demokratiet er ved at være fortid, og om hvordan islam er på fremmarch.

Artiklen fortsætter under videoen…

Et påfaldende forhold ved flere at videoerne er, at muslimer selv med islamisk teologi argumenterer for, hvorfor islam og demokrati er hinandens modsætninger, og hvorfor det er en muslims pligt at bekæmpe demokrati.

Udsagn, som når de fremføres af enkelte danske politikere, udlægges som “racisme”, men som altså tilsyneladende netop er udtryk for islams teologi.

Hør her, hvordan manden på videoen bl.a. fælgende opfordring; “Vi bør ikke være en faktor, som støtter demokratiet. Vi bør være den faktor, som slukker den respirator, som demokratiet er blevet lagt i”.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.

 

Kommentarer