Svenske politifolk gennemtæsket af “unge”

Svenske politifolk blev brutalt mishandlet af ungdomsbande

En politi patrulje blev tilkaldt til bandeoptøjer i onsdags i Skövde (by i Västergötland i Sverige, der har 34.466 indbyggere)

Alarmen kom fra busterminalen i Skövde lige inden kl. 21 onsdag aften, efter at en større gruppe unge chikanerede en bus.

Buschaufføren vurderede, at han ikke kunne køre videre, og derfor blev der sendt en patruljevogn med to politimænd til stedet. Der blev umiddelbart efter sendt mere politi til stedet for at støtte kollegerne, for da de første politifolk ankom, blev de straks angrebet og slået i ansigtet, i hovedet og på overkroppen.

En af politifolkene er så hårdt medtaget at han er indlagt på hospitalet. det skriver det svenske medie Exprrssen.

En af de politifolk, der blev slået, besvimede, fik nogle tænder slået ud og fik en hjernerystelse, siger den vagthavende læge på Skaraborg Hospital.

Nogle af voldsmændene blev arresteret og blev afhørt torsdag morgen. 

To af overfaldsmændene er fængslet og to andre eftersøges

Hvor mange unge mennesker, der deltog i overfaldet er uklart, men to er fængslet og to bliver eftersøgt.

De anses af politiet for at være hovedmændene i overfaldet og de mest voldelige i sammenstødet. De er ifølge Expressen kendt af politiet.

Billeder fra overvågningskameraer er tilgængelige og de vil vise detaljer fra overfaldet og vise hvilke unge, der begik volden mod politiet, siger Lars Johansson, chef for politiets enhed for alvorlige forbrydelser i Skövde politi, til avisen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)