TEATER REPUBLIQUE SÆTTER MUSIKKEN I CENTRUM

Crush String Collective Foto: Henrik Adamsen

Med et nyt samarbejde med VEGA og en ny forestilling fra kunstnergruppen How to Kill a Dog kommer der masser af musik på Teater Republique.

Crush String Collective Foto: Henrik Adamsen

Allerede 20. februar skydes det nye samarbejde med VEGA i gang med koncerten CRUSH STRING COLLECTIVE FEAT LUCKY LO, FINE GRÅBØL OG SOFIE BIRCH, hvor sammensmeltningen af lyd og litteratur udforskes. Program- og udviklingschef i VEGA, Lene Vive Christiansen udtaler:

Med vores nyetablerede samarbejde med Teater Republique, vil vi fortsætte med at skabe helt særlige oplevelser, hvor kunst, musik og litteratur går i spænd, udvider vores horisont og inspirerer til nye vilde ideer. Udvalgte musikforestillinger vil løbende blive spillet i VEGA, mens udvalgte koncerter løbende vil blive spillet på Teater Republique – for at tilbyde publikum begge steder nye oplevelser og for at talentudvikle i begge brancher.  

How to Kill a Dog er tilbage!

I den nye forestilling FARVEL TIL MADONNA, som får premiere den 9. februar 2023, vender skuespiller og musiker Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen kritisk blikket mod luder/madonna-komplekset.

FARVEL TIL MADONNA afslutter trilogien om det oprørske hundyr, der blottede sin skam i VELKOMMEN TIL PANDORA og problematiserede den unge kvinde som valuta i en kapitalistisk og mandsdomineret verden i LOLITA FOR ALTID.

Stjerneskuddene i How to Kill a Dog er på få år vokset fra at have spillet på foyerscenen Reaktor, over Revolver til nu Teater Republique. Kunstnerduoen passer smukt ind i erklærede ambition om at vise foruroligende, kunstnerisk ambitiøse værker, der ikke skeler til, hvordan man plejer, burde og kunne lave teater.

LÆS OGSÅ:  Morsø Gymnasium sender teatertalenter på turne

Tiltagene er sat i søen af kommende teaterchef for Teater Republique, Rikke Hedeager.