TERRORANGREB! Muslim skærer hovedet af kvinde – flere døde. Terroristen råber “Allah akbar!”

En muslimsk mand, der råbte “Allahu Akbar”, har halshugget en kvinde og dræbt to andre mennesker i, hvad der menes at være et terrorangreb i en kirke i den franske by Nice torsdag, oplyser fransk.

Nice’ borgmester, Christian Estrosi, beskrive angrebet som terrorisme og oplyser på Twitter, at angrebet skete i eller i nærheden af ​​byens Notre Dame kirke.

Estrosi fortæller, at angriberen gentagne gange råbte “Allahu Akbar”, selv efter at han var blevet tilbageholdt af politiet.En af de mennesker, der blev dræbt inde i kirken, menes at være kirkebetjent. Hun forsøgte at flygte fra kirken ind i en bar overfor bygningen. ”Den mistænkte knivangriber blev skudt af politiet, men er i live. Han bliver nu behandlet på et fransk hospital.

“Nok er nok,” sagdeNice’ borgmester Estrosi efter angrebet. “Det er nu tid for Frankrig at fritage sig for fredelige love for definitivt at udslette islamfascisme fra vores territorium.”
Flere medier skeriver, at en politikilde oplyser, at en kvinde er blevet halshugget. Den franske politiker Marine Le Pen har ligeledes udtalt, at der har fundet en halshugning sted i angrebet.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)